Newsroom

Newsroom

Αύριο η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου για την πρόταση μομφής κατά του Γ. Στουρνάρα

Με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο αναμένεται να συναντηθεί αύριο Παρασκευή στις 13:00 σήμερα ο επικεφαλής της αξιωματικής…

kammenos tsipras

Με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο αναμένεται να συναντηθεί αύριο Παρασκευή στις 13:00 σήμερα ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, την οποία υπέγραψαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η συνάντηση ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα, αλλά αναβλήθηκε, καθώς ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για τις εξελίξεις στην κυπριακή οικονομία.

Ο κ. Καμμένος αναμένεται να ζητήσει από τον κ. Τσίπρα να συνυπογράψει την πρόταση η αξιωματική αντιπολίτευση, αναφορικά με τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα της Κύπρου. Ωστόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αρνητικός σε κάτι τέτοιο. «Δεν θεωρώ ότι είναι το κομβικό σημείο αυτό που θα κάνει την διαφορά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να τεθεί υπέρ μιας «πλατιάς συστράτευσης, σε ένα παλλαϊκό μέτωπο ενάντια στην μνημονιακή κυβέρνηση με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής»

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες γνωστοποίησαν χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, την πρόθεσή τους να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Χρειάζονται όμως τη σύμπραξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να συγκεντρώσουν τον αριθμό των 50 υπογραφών που απαιτείται για την υποβολή της πρότασης.

«Είναι τεράστιες οι ευθύνες που έχει ο υπουργός Οικονομικών, διότι άνοιξε τον δρόμο, δεχόμενος να γίνει το “κούρεμα” των καταθέσεων και κυρίως των μικροκαταθετών, σε μια αστάθεια όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για την Ελλάδα», ανέφερε ο Νότης Μαριάς.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως