Newsroom

Newsroom

Αξιωματικός του λιμενικού εκπαιδευτής μελών της Χρυσής Αυγής

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εύρεση των κρυφών οπλοστασίων της Χρυσής Αυγής και των τόπων στους οποίους εκπαιδεύονταν τα μέλη…

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εύρεση των κρυφών οπλοστασίων της Χρυσής Αυγής και των τόπων στους οποίους εκπαιδεύονταν τα μέλη της. Όπως προκύπτει από μαρτυρίες που έχει στη διάθεση της η αστυνομία, ως εκπαιδευτής μελών της οργάνωσης στη Βόρειο Ελλάδα, φέρεται αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων του λιμενικού σώματος, ο οποίος κατονομάζεται από μάρτυρες ως ο βασικός εκπαιδευτής των μελών της Χρυσής Αυγής και μάλιστα με αληθινά πυρά.

Ένα ακόμη λιμενικός έχει εντοπιστεί στην Αθήνα και φέρεται να αποτελεί μέλος ομάδας εκπαιδευτών μελών της Χρυσής Αυγής.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το εισαγγελικό πόρισμα στρατόπεδα εκπαίδευσης βρίσκονταν στη Σαλαμίνα, στη Μάνδρα και στη Μαλακάσα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν τη συσχέτιση των αποκαλύψεων του HOT DOC για τον μέτοχο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Αναστάσιου Πάλλη και τα 4.000 όπλα τα οποία έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα, με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και την εκπαίδευση των μελών της, η οποία, όπως προκύπτει από το πόρισμα του Αρείου Πάγου, πραγματοποιείτο με αληθινά όπλα και πυρά.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη Χρυσή Αυγή στο HOT DOC που κυκλοφορεί


Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…