Ασυγκράτητος ο Μπέος: «Γεμίζουν τον Παγασητικό σκ…α – Νομίζουν ότι μιλάνε με κανά μ….κα» (video)

«Θα κατεβάσω 5000 κόσμο στην Κάρλα και θα κλείσουν το θυρόφραγμα», ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος

mpeos2

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος σε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου εναντιώθηκε στην ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας χωρίς όμως να βρει μια κουβέντα για τον Θεόδωρο Σκυλακάκη παρά μόνο να τα έβαλε με υπαλλήλους του υπουργείου, μη θέλοντας  να χαλάσει μάλλον τη σχέση του με την κυβέρνηση.

Ο λόγος της επίθεσης ήταν η ποιότητα των νερών της Κάρλας και και των υδάτων που έχουν συγκεντρωθεί εκτός των ορίων της Κάρλας και ζήτησε να κλείσει το θυρόφραγμα καθώς χύνονται λύματα από τα νερά που έχουν συγκεντρωθεί εκτός της Κάρλας στον Παγασητικό.

«Αν νομίζουν ότι μιλάνε με κανά μ…κα είναι γελασμένοι. Για να μην τρελαθούμε. Εάν νομίζουν ότι μπορούν να δουλεύουν τους πολίτες του Βόλου είναι γελασμένοι. Να απαντήσω τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείο αλλά και στην υπεύθυνη, κα.Αναστασία Καρρά, που αμφιβάλλω εάν έχει βγει από το γραφείο της.

Εγώ πήγα τρεις φορές στην Κάρλα. Δεν μιλάμε για την Κάρλα, αλλά για τους τόνους νερού που βρίσκονται έξω από την Κάρλα», ανέφερε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος.

«Κύριοι υπεύθυνοι του υπουργείου, δεν μιλάω για μέταλλα και χημικές αναλύσεις. Μέσα από το θυρόφραγμα βγαίνουν λύματα μέσω του αγωγού και χύνονται στον Παγασητικό είναι πολύ υψηλά τα ολικά και μικροβιολογικά φορτία. Εάν θέλετε να το καταλάβετε, καταλαβέτέ το.

Το όριο είναι 250mg και έχει 9.000 και 4.000 αντίστοιχα. Βρείτε λύση. Έτσι όπως πάτε θα πάρει πάνω από 1,5 χρόνο. Αρά τι μας λέτε; Ότι θα γεμίσετε τον Παγασητικό σκ…α; Για να μην τρελαθώ. Αφορά την υγεία των πολιτών. Δεν καλύπτω σκάνδαλα εγώ.

Δώστε άμεσα λύση γιατί θα απαντήσω πολύ δυναμικά. Θα κατεβάσω 5000 κόσμο στην Κάρλα και θα κλείσουν το θυρόφραγμα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…