Αστυνομικό ξύλο, γάζες από το σπίτι και σχολείο με τα πόδια

Καμιά 15αριά από κάτω και δύο σε κάθε γωνία του τετραγώνου. Μετρημένους.

ΝΤΑΜΑ

Στο αγαπημένο του υπουργείο επέστρεψε για 5η φορά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και έτσι θα μπορεί να επαναφέρει τους δεκάδες οπλισμένους σαν αστακούς αστυνομικούς κάτω από το σπίτι του για να κοιμάται ήσυχος. Καμιά 15αριά από κάτω και δύο σε κάθε γωνία του τετραγώνου. Μετρημένους.

 

*** Σε γνώριμα λημέρια και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος όπως μου είπαν δεν του πολυάρεσε αρχικά η ιδέα, αλλά τελικά το δέχθηκε. Αντίθετα, η έδρα της Novartis φωταγωγήθηκε για 24 ώρες αμέσως μετά τις σχετικές ανακοινώσεις από τον Παύλο Μαρινάκη.

 

*** Ανασχηματισμός ήταν αυτό ή ανακύκλωση αποτυχημένων υπουργών; Διότι ως τέτοιος έφυγε από την Κατεχάκη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λόγω της ανεξέλεγκτης δράσης του οργανωμένου εγκλήματος, της σειράς δολοφονιών ανθρώπων της νύχτας, της δολοφονίας του Καραϊβάζ και της αστυνομικής βίας.

 

*** Για τον Άδωνη τι να πρωτοθυμηθώ από τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας; Που έλεγε ότι η Υγεία είναι προϊόν και αγοράζεται; Που υπερηφανευόταν για τις απολύσεις; Ότι επί ημερών του έκλεισαν νοσοκομεία, άλλα συγχωνεύτηκαν και σήμερα η χώρα μας είναι σε πολύ χαμηλή θέση, σε σχέση με το ευρωπαϊκό μέσο όρο, αναφορικά με τις κλίνες ανά 100.000 πληθυσμού; Ότι καθιερώθηκε «χαράτσι» ενός ευρώ ανά συνταγή και 5 ευρώ για την είσοδο στο νοσοκομείο; Για τους εργολάβους στα νοσοκομεία;

 

*** Υπουργοποιήθηκε και η Δόμνα Μιχαηλίδου που πρόσφατα μας είπε ότι το περπάτημα κάνει καλό στους μαθητές και πως δεν έγινε και τίποτα να περπατούν κανά δυο χιλιόμετρα παραπάνω. Η Δόμνα που όταν ήταν άρρωστος ο πατέρας της, η έννοια της ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές.

 

*** Έλεγαν και όχι άδικα ότι ο Τσίπρας δεν είχε «πάγκο», αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι το ίδιο ισχύει και για τον Μητσοτάκη.

*** Τα μάθατε; Η κυβέρνηση παίρνει λέει από την εποπτεία των δήμων τα δημοτικά ραδιόφωνα και τα δίνει στις Περιφέρειες. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η νίκη του Χάρη Δούκα στις πρόσφατες εκλογές, διότι αν είχε κερδίσει ο Κώστας Μπακογιάννης, δεν θα υπήρχε κανένα τέτοιο θέμα. Αλλά ο Χάρης Δούκας, βλέπεις, δεν είναι δικός τους, ενώ ο Χαρδαλιάς είναι. Άλλα θα ακούγονται αν παραμείνει ο «Αθήνα 984» ως έχει κι άλλα αν πάει στον «γαλάζιο» Περιφερειάρχη.

 

*** Δική τους η ΕΡΤ από την πρώτη κιόλας εβδομάδα με «φωτογραφική» ρύθμιση, δικά τους τα ραδιόφωνα, δικά τους τα κανάλια με «δώρα» και λίστες Πέτσα, τώρα θέλουν και τα ΜΜΕ των δήμων. Τι δεν καταλαβαίνεις; Σημασία έχει η επικοινωνία και όχι η ουσία…

*** Το βραβείο της εβδομάδας παίρνει ο Άγγελος Συρίγος για τα περί «παρωχημένης» Συνθήκης της Λωζάνης. Και ποιος τους έφταιξε; Ο Κασσελάκης. Μέχρι πριν μερικούς μήνες για ό,τι συνέβαινε έφταιγε ο Τσίπρας, τώρα φταίει ο Κασσελάκης.

 

*** Για «σκοταδισμό» μίλησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ταυτιζόμενος με τη σκληρή γραμμή της Εκκλησίας. Καλά του είπε η Μαρία Αναστασοπούλου «αυτά τα ακούμε από Μητροπολίτες».

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

H αστυνομία εισέβαλε σπίτι της, αλλά αυτή δηλώνει: «Είμαστε περήφανα ένοχες για κάθε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης» (vid)

mariare8umno.00 02 39 16.Still002

H αστυνομία εισέβαλε σπίτι της, αλλά αυτή δηλώνει: «Είμαστε περήφανα ένοχες για κάθε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης» (vid)

Σε μια πρωτοφανή κίνηση κατατρομοκράτησης φοιτήτριας προχώρησε η αστυνομία στο Ρέθυμνο την Παρασκευή.

Σωματείο Εργαζομένων «Αττικόν» για Καλλιάνο: Αυτός που ψήφισε για την εμπορευματοποίηση του ΕΣΥ, τώρα απειλεί γιατρούς

kallianos4

Σωματείο Εργαζομένων «Αττικόν» για Καλλιάνο: Αυτός που ψήφισε για την εμπορευματοποίηση του ΕΣΥ, τώρα απειλεί γιατρούς

Εξοργισμένοι δηλώνουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν για τα όσα καταγγέλλει ο βουλευτής της Νέας…

Δολοφονία Λυγγερίδη: Δύο νέες προφυλακίσεις – Ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως «καθοδηγητής» της Θύρας 7

filaki

Δολοφονία Λυγγερίδη: Δύο νέες προφυλακίσεις – Ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως «καθοδηγητής» της Θύρας 7

Ενώπιον του ανακριτή οι κατηγορούμενος αρνήθηκαν τα όσα καταλογίζονται σε βάρος τους

Αιμιλία Υψυλάντη: Οι γυναίκες σήμερα σκοτώνονται όλη μέρα στα καθήκοντά τους και νιώθουν ενοχές

Screenshot 2024 04 28 175209

Αιμιλία Υψυλάντη: Οι γυναίκες σήμερα σκοτώνονται όλη μέρα στα καθήκοντά τους και νιώθουν ενοχές

Ξέσπασε η γνωστή ηθοποιός σχετικά με την καθημερινότητα των σύγχρονων γυναικών, ενώ παράλληλα μίλησε και…