Newsroom

Newsroom

Άστατος σήμερα ο καιρός με βροχές, προβλέπεται αίθριος αύριο για τις κάλπες

Άστατος προβλέπεται σήμερα ο καιρός με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού…

omprela

Άστατος προβλέπεται σήμερα ο καιρός με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, όπου δεν αποκλείονται οι πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 16 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 17 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν άνεμοι δυτικών-βορειοδυτικών διευθύνσεων μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στον Κορινθιακό μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια και ορεινά τμήματα του νομού, αναμένονται σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα ενισχυθούν στα ανατολικά σε μέτριους 4 με 5 μποφόρ. Το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Στη Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα γύρω ορεινά θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4 με 5 μποφόρ.

Στην Κεφαλονιά

Αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα ωστόσο αναμένεται να εξασθενήσουν από το απόγευμα και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Για τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες και βελτίωση από το απόγευμα και μετά. Στα υπόλοιπα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα βελτιωθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στα Δυτικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Για το Βόρειο Ιόνιο προβλέπονται καταιγίδες που πιθανόν τις πρωινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρές και βαθμιαία και στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά. Βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν σταδιακά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιες διευθύνσεις τοπικά στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες στα Βόρεια. Ωστόσο, από το απόγευμα και μετά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Στα υπόλοιπα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις στα νότια. Οσοι αποφασίσετε να ψηφίσετε από το μεσημέρι και μετά να έχετε υπόψη σας ότι στα Ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες βόρεια, κυρίως ορεινά.

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, κυρίως στα νότια.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως