Newsroom

Newsroom

Άστατος ο καιρός με ήλιο, ζέστη, νεφώσεις και βροχές

Ηλιοφάνεια και υψηλή θερμοκρασία θα έχει σήμερα η Αττική ενώ αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες…

kairos 12

Ηλιοφάνεια και υψηλή θερμοκρασία θα έχει σήμερα η Αττική ενώ αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά της χώρας.

Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία στο Λεκανοπέδιο θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 19 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 18 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 20 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και το Νοτιοδυτικό Αιγαίο όπου μετά το μεσημέρι θα πνέουν μέτριοι άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στον Κορινθιακό μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Αττική

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, πυκνότερες τις απογευματινές ώρες θα έχει σήμερα η Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και το μεσημέρι πρόσκαιρα από νότιες διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε νότιους έως σχεδόν μέτριους 3-4 μποφόρ.

Κεφαλονιά

Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές, προβλέπονται για σήμερα στην Κεφαλονιά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Μακεδονία, Θράκη

Για σήμερα αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όταν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις αναμένονται σήμερα. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και στη δυτική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αναμένονται αραιές νεφώσεις, σταδιακά πιο πυκνές, αλλά και τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, και δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, ωστόσο στη συνέχεια θα αναπτυχθούν σταδιακά αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ μεταβλητοί στα βόρεια και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Την Κυριακή

Με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα Ηπειρωτικά θα πάμε στις κάλπες την Κυριακή, αλλά και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ στο Αιγαίο και βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου