Ασημακοπούλου: Απόδημος ξεσκεπάζει τα ψέματα της κυβέρνησης με ένα απίστευτο βίντεο – «Το σκάνδαλο είναι μεγαλύτερο»

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», ανέφερε ο Δημήτρης Σαββίδης στο βίντεο του

Απόδημος

Μεγάλες διαστάσεις αναμένεται να πάρει το τεράστιο σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια την ευρωβουλευτή της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, καθώς οι απόδημοι που εκλάπησαν τα προσωπικά τους δεδομένα έχουν σκοπό να το πάνε μέχρι τέλους.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σαββίδης ένας απ’ τους πρώτους που έβγαλαν στην επιφάνεια το τι έγινε και αρκετά συχνά μας ενημερώνει με πολλά βίντεο, ανέβασε ένα ποστ στο οποίο ξεσκεπάζει όλα τα ψέματα της κυβέρνησης τον τελευταίο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα έκανε αναφορά στον γραμματέα των αποδήμων της ΝΔ, Νίκο Θεοδωρόπουλο, λέγοντας ότι δεν ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει καθόλου τον κόσμο, αλλά τον κατηγόρησε κιόλας. Εν τέλει, μαθεύτηκε ότι ο ίδιος ο Θεοδωρόπουλος είχε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων.

Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έκανε αναφορά στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, δείχνοντας βίντεο με τις ανακρίβειες της ευρωβουλεύτριας.

Αργότερα έγινε και αναφορά στη Νίκη Κεραμέως, η οποία έχει και αυτή μεγάλο μερίδιο ευθύνης και είναι συνυπεύθυνη για την διαρροή των προσωπικών δεδομένων.

Ο ίδιος μάλιστα επισήμανε ότι οι απόδημοι αξιώνουν αποζημιώσεις, καθώς το σκάνδαλο είναι μεγαλύτερο από ό,τι φαίνεται και παρόλο που κάποιοι τους χλεύαζαν αυτοί θα δικαιωθούν, λέγοντας πως του χρόνου τέτοια εποχή θα κεράσει τον κόσμο που τον παρακολουθεί με τα λεφτά που θα πάρει από την αποζημίωση.

Ασημακοπούλου – δείτε όσα έγραψε ο απόδημος Δημήτρης Σαββίδης, αλλά και το απίστευτο βίντεο:

«ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ

Στην αρχή μας κατηγόρησαν πως πετάμε λάσπη και πως εφηυραμε μια ιστορία για να πληξουμε την επιστολή ψήφο. Ύστερα είπαν πως τα προσωπικά μας δεδομένα δεν τα πήραν από το υπουργείο εσωτερικών.

Και δέκα μέρες μετά μάθαμε πως ούτε λάσπη πετούσαμε, ούτε ιστορίες εφηυραμε αλλά και τελικά τα δεδομένα μας προήλθαν από το υπουργείο εσωτερικών. Αφού λοιπόν τα κανάλια δεν μου δίνουν βήμα να απευθύνω δημόσια τα παρακατω ερωτήματα, το κάνω μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Γιατί ένας γραμματεας έχει πρόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα; Και άραγε σε πόσα άλλα προσωπικά μας δεδομένα;

Γιατί η ευρωβουλευτής μας κατηγορήσε πως πετάμε λάσπη; Γιατί είπε ψέματα πως συλλέγει μόνη της λίστες; Γιατί είπε ψέματα πως δεν πήρε λίστα από το υπουργείο εσωτερικών; Γιατί η υπουργός εσωτερικών δήλωσε πως το υπουργείο ουδέποτε μεταβίβασε προσωπικά δεδομένα πολιτών ενώ προέκυψε το αντίθετο;

Είτε ήξερε και είπε ψέματα, είτε δεν ήξερε και δεν φρόντισε να εχει αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας, γιατί η υπουργός είναι ακόμα στη θέση της; Αυτά τα ερωτήματα μπορεί τα κανάλια να μην τα προβάλουν. Και οι αυτουργοί μπορεί να μας χλευασαν και να προσπάθησαν να μας κοροϊδέψουν. Μα να είστε σίγουροι πως γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος».

Ειδήσεις σήμερα:

Κέιτ Μίντλεντον: Σάλος στα social media για τη «σωσία» – «Αν πιστεύεις ότι είναι η Kate, πρέπει να τσεκάρεις την όρασή σου…» (video)

Ακρίτα για Καρυστιανού: «Σηκώνει στις πλάτες της τον λυγμό και τον θυμό ενός ολοκλήρου λαού»

Αράχωβα: Αυτό είναι το άτομο που του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον Όλιβερ (video)

Αποχωρούν οι Ιταλοί από τη Hellenic Train

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

λιαγκαςΜανεσης

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

Ο παρουσιαστής του Alpha απάντησε, στα αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα.

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Οι αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από το Ρέντη»!

Ρέντη

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Οι αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από το Ρέντη»!

Tην ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης τσακωνόταν με αστυνομικό, διότι δεν ήθελε…

Πάτρα: 12 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία!-Μαθητές ανάμεσα στους συλληφθέντες

gada51

Πάτρα: 12 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία!-Μαθητές ανάμεσα στους συλληφθέντες

Κατάθεση μαθητή ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι τον χτυπούσαν όταν δεν κατάφερνε να πουλήσει…