Ας μιλήσουμε λοιπόν για «πολιτικές βδέλλες»

Χοροπηδάνε πάνω στα φέρετρα των 57 θυμάτων των Τεμπών σαν αγριοκάτσικα για να σώσουν τον Μητσοτάκη, όπως ακριβώς έκαναν και μετά το Μάτι, το 2018, για να διώξουν τον Τσίπρα.

τεμπη μπαζωμα

Τα ίδια «μαύρα σκυλιά» που η ιστορία θα τους θυμάται μόνο για τα «σάλια» τους και για τίποτα άλλο. Αναφέρομαι σε κάτι αυτοαποκαλούμενους «δημοσιογράφους», οι οποίοι έχτισαν καριέρες στα λόμπι των ξενοδοχείων, σε εστιατόρια, σε σαλόνια πλούσιων σπιτιών και εργαλειοποιούν το λειτούργημα με τον πιο ντροπιαστικό τρόπο μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τον περήφανο γόνο.

*** Τους ξέρετε, τους βλέπετε, τους ακούτε, τους διαβάζετε, δεν χρειάζεται να σας πω τα ονόματά τους. Είναι παντού, διότι τα «αφεντικά» τους – τα πραγματικά «αφεντικά» τους, όχι οι εργοδότες τους – τους έχουν τοποθετήσει σε συγκεκριμένα ΜΜΕ για να κάνουν τη δουλειά που θέλουν. Αυτοί νομίζουν και λένε αριστερά και δεξιά ότι είναι δημοσιογράφοι, τρομάρα τους, αλλά δεν είναι. «Σφουγγαρίστρες» είναι, που η αξιοπρέπεια τους είδε και άλλαξε δρόμο.

*** «Πολιτικές βδέλλες», που είπε και ο Παύλος Μαρινάκης, που πίνουν ό,τι «αίμα» τους προστάξουν οι «προϊστάμενοί» τους. Ακόμα και χαροκαμένων γονιών. Παλεύουν οι άνθρωποι με όποιον τρόπο μπορούν απέναντι σε ένα πανίσχυρο σύστημα που επιχειρεί με όλα τα μέσα να κουκουλώσει τις ευθύνες και έχουν να αντιμετωπίσουν και τα δημοσιογραφικά κοράκια; Δεν είστε γονείς, εσείς; Τι είστε;

 

*** Πήγαν οι άνθρωποι να παρακολουθήσουν από κοντά τη συζήτηση επί του πορίσματος της Εξεταστικής για τα Τέμπη και είδαν μόνο άδειες καρέκλες και απέναντι, στα υπουργικά έδρανα, τον Μάκη Βορίδη να προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα. Ο Μητσοτάκης σεβόμενος, λέει, τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, επέλεξε να μην παρουσιαστεί στη Βουλή και να πάει σε εκδήλωση με… ελικόπτερα στον Μαραθώνα. Ο Μητσοτάκης δεν σέβεται το Συντάγματα, τους νόμους, Ανεξάρτητες Αρχές, ό,τι πετάει, ό,τι περπατάει και ό,τι κολυμπάει, αλλά σέβεται τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Μάλιστα…

 

*** Μην έχουμε αυταπάτες, δεν ζούμε σε καμία δημοκρατική χώρα. Σε ένα απολυταρχικό καθεστώς ζούμε που η ιστορία θα το κατατάξει δίπλα στις «μαύρες σελίδες» Χούντας. Το επόμενο κεφάλαιο θα είναι στο βιβλίο της σύγχρονης ιστορίας της χώρας.

*** «Εγώ στη θέση του Καραμανλή μπορεί να είχα αυτοκτονήσει αν μου είχε συμβεί αυτό», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Σταμάτης. Δεν χρειάζεται κανείς να αυτοκτονήσει, να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του χρειάζεται. Μόνο αυτό.

 

*** Γελοιότητες χαρακτήρισε ο Άρης Πορτοσάλτε τη συλλογή 1,3 εκατ. υπογραφών στο ψήφισμα που οργάνωσε η Μαρία Καρυστιανού για το δυστύχημα των Τεμπών.

 

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης άλλαξε στρατόπεδο; Από τους «Μένουμε Ευρώπη» μεταπήδησε στους «Βρίζουμε Ευρώπη»; Τη μία λέει χαρακτηρίζει ως «γελοίο» το πόρισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το Κράτος Δικαίου, την άλλη τα βάζει με την Ευρωπαία Εισαγγελέα επειδή έκραξε τον γελοίο νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Να τον δω να μιλάει και για δραχμή και τι στον κόσμο;

 

*** Δεν ξέρει πώς πληρώνεται ο Γκρίνμπεργκ απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ ο προηγούμενος, ο Γιάννης Οικονόμου, έλεγε ότι δεν πληρώνεται, είναι φίλος του πρωθυπουργού, γι’ αυτό ταξίδευε μαζί του, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη.

 

*** Άμα το δούλεμα που έχουμε φάει από το 2019 και μετά πληρωνόταν σε ευρώ θα ήμασταν όλοι πλούσιοι στη χώρα αυτή.

*** Εν τω μεταξύ, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέβασε είδηση ότι ο ανιψιός του πρωθυπουργού χάρισε 100 βιβλία. Στη Βόρεια Κορέα δεν θα το έκαναν, γιατί μάλλον έχουν περισσότερη αξιοπρέπεια.

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη