Newsroom

Newsroom

Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για βουλευτές της Χρυσής Αυγής ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Η άρση…

Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για βουλευτές της Χρυσής Αυγής ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ήρθε μετά τα ευρήματα των συνομιλιών μελών της Χρυσής Αυγής που έχουν καταγραφεί από την ΕΥΠ για λόγους εθνικής ασφάλειας, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί ο Αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κ. Χαρ. Βουρλιώτης.

Πρόκειται για στοιχεία που εμπλέκουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής και σε άλλες παράνομες ενέργειες, πέρα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καθώς οι εν λόγω βουλευτές φέρονται να συνομιλούν με μέλη και άλλα πρόσωπα για πράξεις που εμπίπτουν στις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει πλέον στη διάθεση της στοιχεία για εμπλοκή επιχειρηματιών, αστυνομικών, αλλά και ανθρώπων της νύχτας με τη Χρυσή Αυγή. Για το λόγο αυτό, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και για τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…