Newsroom

Newsroom

Αρση ασυλίας για την Ελένη Ζαρούλια και Στ. Μπούκουρα ζητούν οι εισαγγελείς

Την άρση ασυλίας της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια και του βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα ζητούν…

Την άρση ασυλίας της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια και του βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα ζητούν οι εισαγγελείς.

Η άρση της ασυλίας για τους δύο βουλευτές αφορούν πλημμεληματικού χαρακτήρα υποθέσεις. Για την κα Ζαρούλια ζητείται άρση της ασυλίας της, προκειμένου να δικαστεί για την υπόθεση της σφαίρας που εντοπίστηκε μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο κατά την επίσκεψη της στο σύζυγο της Ν. Μιχαλολιάκο ο οποίος κρατείτο στην Αντιτρομοκρατική. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στη σχετική δικογραφία και κατά την επίσκεψή της στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, εντοπίστηκε στην πλαϊνή θήκη ταξιδιωτικού σάκου ένα «φυσίγγιο με ενδείξεις πυθμενίου “Geco 7,65”…».

Σε ότι αφορά το βουλευτή της εισαγγελίας Στάθη Μπούκουρα, η εισαγγελία ζητεί την άρση της ασυλίας του, προκειμένου να δικαστεί για τα αδικήματα της εξύβρισης, της απειλής κατά συναυτουργία και της κακόβουλης βλασφημίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας στις 28 Ιανουαρίου 2012 στα Εξαμίλια Κορινθίας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μαζί με περίπου 20 άτομα που φορούσαν μαύρες μπλούζες της ΧΑ επιτέθηκαν στον δήμαρχο Κορίνθου Αλέξανδρο Πνευματικό.

Εσώρουχα και μια… σφαίρα για το Μιχαλολιάκο

Άρση ασυλίας για Μπούκουρα, Ηλιόπουλο και Γερμενή ζητά ο ανακριτής