Newsroom

Newsroom

Αρχιμανδρίτης Σάπιος σε αστυνομικό: "Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο;"

Νέες πληροφορίες διαρρέονται για το συμβάν με πρωταγωνιστή τον Αρχιμανδρίτη από τη Λαμία, Ιγνάτιο Σάπιο. Όλα έγιναν το απόγευμα της…

Νέες πληροφορίες διαρρέονται για το συμβάν με πρωταγωνιστή τον Αρχιμανδρίτη από τη Λαμία, Ιγνάτιο Σάπιο. Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής σε τροχονομικό έλεγχο στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, όπου συνεργείο της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας πραγματοποιούσε ελέγχους στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας. Επικεφαλής του συνεργείου ήταν μια ανθυπαστυνόμος, η οποία σταμάτησε τον ιερωμένο, αφού το ραντάρ τον «συνέλαβε» να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα -με 157 χιλιόμετρα συγκεκριμένα. Ο Αρχιμανδρίτης φέρεται να άρχισε τα… γαλλικά όταν η 32χρονη αστυνομικός του ζήτησε και το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου.

Τότε με έκπληξη άκουσε τον σεβάσμιο Αρχιμανδρίτη να της λέει: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο;» Στη συνέχεια ακολούθησαν απειλές από τον ιερωμένο στην αστυνομικό, όπως: «γνωρίζω τον αρχηγό της αστυνομίας και ανωτάτους αξιωματικούς και καταλαβαίνεις πού μπορείς να βρεθείς…» όπως αναφέρει το matrix24.gr.

Σύμφωνα μάλιστα με την αστυνομικό, ο ιερωμένος προσπάθησε και να τη χαστουκίσει και τότε εκείνη προσπάθησε να προστατευτεί με τα χέρια της, ωστόσο από το χτύπημα που δέχτηκε, της έπεσε το μπλοκ από τα χέρια, της έφυγαν τα γυαλιά από το πρόσωπο, ενώ πέφτοντας χτύπησε και το κεφάλι της στις μπάρες της εθνικής οδού.Τότε ο ιερωμένος διέφυγε και η αστυνομικός κατέθεσε μήνυση, ωστόσο η διαδικασία του αυτοφώρου έληξε.

Ο Αρχιμανδρίτης πάντως από την πλευρά του, δήλωσε πως η αστυνομικός ήταν αγενής και του είπε πως «οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι».

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Πιτσιρικάς

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Ο μικρός ταξίδευε για τη Σύρο από τον Πειραιά αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν…

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

ΕΡΤ

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ υποδέχθηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» την μητέρα του αδικοχαμένου στην άσφαλτο, Αδαμάντιου…