Newsroom

Newsroom

Αράχωβα: «Υπάρχουν φωτογραφίες με άτομο που κοιτάζει περίεργα το σκυλί»

"Ο ορθός τρόπος να κλείσει μια υπόθεση είναι να βρεθεί η αλήθεια και όχι να προσπαθούμε να το κλείσουμε και να πούμε ότι δεν έγινε"

Όλιβερ

Φωτογραφίες που δείχνουν συγκεκριμένο άτομο δίπλα στον άτυχο Όλιβερ, στη χρονική στιγμή που εκτιμάται ότι υπέστη την κακοποίηση που οδήγησε στον θάνατό του, υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Όπως διευκρίνισε μιλώντας στο Mega, “από την όλη κίνηση που υπάρχει φαίνεται το άτομο να κοιτάει περίεργα τον σκύλο”. Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει συμφέρον να συγκαλύψει την υπόθεση, “το κακό όμως είναι ότι λόγω εορτών δόθηκε μια έκταση στο θέμα και θα ήθελαν όλοι να κλείσει. Δεν κατάλαβαν όμως ότι ο ορθός τρόπος να κλείσει μια υπόθεση είναι να βρεθεί η αλήθεια και όχι να προσπαθούμε να το κλείσουμε και να πούμε ότι δεν έγινε”.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, τόνισε πως προς το παρόν, από το υλικό που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, δεν προκύπτει κάποιος ύποπτος, ούτε έχει υποδειχθεί κάποιος ύποπτος από μάρτυρες, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι το ζώο δεν κακοποιήθηκε από άνθρωπο.

Λαμία: Ολοκληρωτική καταστροφή στο εργοστάσιο που συνδέεται με τα γεύματα που δηλητηρίασαν μαθητές (video)

λαμια φωτια εργοστασιο

Λαμία: Ολοκληρωτική καταστροφή στο εργοστάσιο που συνδέεται με τα γεύματα που δηλητηρίασαν μαθητές (video)

Στις φλόγες παραδόθηκαν το βράδυ της Κυριακής οι εγκαταστάσεις της εταιρείας «Γιαννίτσης» στην ΒΙΠΕ Λαμίας.