Newsroom

Newsroom

Αράχωβα: Ξεσπούν οι ξενοδόχοι για το κάλεσμα σε μποϊκοτάζ – «Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα»

«Όλοι οι κάτοικοι της Αράχωβας τάσσονται κατά αυτού του περιστατικού και όλοι μας επιθυμούμε να βρεθεί ο δράστης», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι ξενοδόχοι

Χάσκι

Η οργή που επικρατεί για το βασανισμό του Όλιβερ αλλά και το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει διαδικτυακά μια «καμπάνια» για μποϊκοτάζ της Αράχωβας εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, κινητοποίησε την Ένωση Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων.

Η Ένωση με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξανάρθουν» και αναφέρει ότι «η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού!».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι ξενοδόχοι και οι κάτοικοι δεν συγκαλύπτουν κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια και αν γνώριζαν τον ή τους δράστες θα είχαν συνεισφέρει στην άμεση σύλληψή τους.

Την ίδια στιγμή στην  ανακοίνωση γίνεται και ένας μάλλον άχαρος και απρεπής (τόσο για τη γυναίκα όσο και για το άτυχο σκυλάκι) παραλληλισμός με το περιστατικό με τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα και πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ξενοδόχων Αράχωβας  για το μποϊκοτάζ

«Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξανάρθουν, λόγω του ότι βασανίστηκε από έναν ή περισσότερους ανθρώπους στην Αράχωβα και αργότερα κατέληξε, το υπέροχο σκυλάκι με όνομα – Όλιβερ, το οποίο ήταν γνωστό σε όλους μας και κυκλοφορούσε στους δρόμους και σοκάκια της Αράχωβας.

Η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού!

Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο και και σε κάποιες online εφημερίδες – blog, για έναν ή περισσότερους κακοποιητές τον/τους οποίο/ους εννοείται, ότι αν γνωρίζαμε θα είχαμε συνεισφέρει στη άμεση σύλληψή του/ς. Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!!!!

Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία!

Επίσης όλα αυτά τα χρόνια είμαστε αποδέκτες εκατοντάδων παρατειμένων σκυλιών από τους ζωόφιλους επισκέπτες της Αράχωβας, τα οποία φροντίζουμε με συμμετοχή του Δήμου και των κατοίκων!

Όλοι οι κάτοικοι της Αράχωβας τάσσονται κατά αυτού του περιστατικού και όλοι μας επιθυμούμε να βρεθεί ο δράστης άμεσα ο/οι δράστης/ες και να λάμψει η αλήθεια!

Με εκτίμηση
Καλούσα Ναυπακτίτου
Πρόεδρος Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας»

Αιχμές του Νίκου Πλακιά για τα ΜΜΕ: Τα κανάλια δεν έδειξαν ούτε ένα λεπτό από την εκδήλωση για τα Τέμπη

nikos plakias tempi new

Αιχμές του Νίκου Πλακιά για τα ΜΜΕ: Τα κανάλια δεν έδειξαν ούτε ένα λεπτό από την εκδήλωση για τα Τέμπη

Η δηκτική ανάρτηση του πατέρα που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στα Τέμπη