Newsroom

Newsroom

Αποτροπιασμός στη Νέα Υόρκη για 28χρονη που κοιμόταν με το πτώμα της μητέρας της επί τρία ολόκληρα χρόνια

Σενάριο του Αλφρεντ Χίτσκοκ θυμίζει η είδηση που προκαλεί φρίκη στους κατοίκους της Νέας Υόρκης. Η 28χρονη Τσάβα Στριν από…

brouklin

Σενάριο του Αλφρεντ Χίτσκοκ θυμίζει η είδηση που προκαλεί φρίκη στους κατοίκους της Νέας Υόρκης. Η 28χρονη Τσάβα Στριν από το Μπρούκλιν αρνιόταν κατηγορηματικά να αποχωριστεί τη νεκρή μητέρα της και τα 3 τελευταία χρόνια κοιμόταν και έτρωγε μαζί με το πτώμα της.

Άφωνοι έμειναν οι στυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της 15ης Λεωφόρου στη γειτονιά του Πάρκου Μπόροου του Μπρούκλιν, όταν έλαβαν μια κλήση για έντονη δυσοσμία. Εκεί ανακάλυψαν το πτώμα της 61χρονης Σούζι Ρόζενθαλ, μητέρα της Στριν, η οποία φαίνεται πώς είχε πεθάνει εδώ και 3 χρόνια.

Η 28χρονη την έντυνε και την έβαζε στο τραπέζι να φάνε μαζί και τα βράδια την τοποθετούσε σε ένα κρεβάτι από πλαστικές σακούλες στην κουζίνα και κοιμόταν δίπλα της σε μία καρέκλα.

Οπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, η 28χρονη δεν άφηνε κανέναν να μπει στο σπίτι της και οι συγγενείς της άφηναν φαγητό έξω από το σπίτι: «θυμίζει σκηνή από το “Ψυχώ”, είναι η πιο παράξενη υπόθεση που έχουμε δει ποτέ» επισημαίνουν.

Η 28χρονη προσήχθη για ψυχιατρική εκτίμηση και η αστυνομία έψαξε το σπίτι.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη