Αποτρόπαιο έγκλημα στο Άστρος Κυνουρίας με διαμελισμένη και απανθρακωμένη σορό

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας εξαιτίας ενός φριχτού εγλήματος που συνέβη στην περιοχή. Η υπόθεση αφορά τον…

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας εξαιτίας ενός φριχτού εγλήματος που συνέβη στην περιοχή. Η υπόθεση αφορά τον εντοπισμό σορού, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε διαμελισμένης και απανθρακωμένη στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου.

Ανήμερα της Παναγίας, το απόγευμα κοντά στην περιοχή βιολογικού καθαρισμού Άστρους και μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο κι έσβησαν τη φωτιά, διαπίστωσαν ότι στο πίσω κάθισμα είχε απανθρακωθεί ένα άτομο και από τη φωτιά είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά του.

Αμέσως, κλήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και το γραφείο εγκληματολογικών ερευνών, οπότε διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 39χρονο άνδρα κάτοικο Αττικής, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή του Άστρους και είχε επιστρέψει πρόσφατα. Έρευνες διενεργεί η ασφάλεια Τρίπολης.

Καρδίτσα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Καρδίτσα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Αγρότες, έμποροι, επαγγελματίες, πολίτες της Καρδίτσας που επλήγησαν από τα πρωτοφανή μέτωπα κακοκαιρίας Daniel και…