Οι «Άδωνη γερά» αποθέωσαν τους πιστούς οπαδούς Μπογδάνο – Πορτοσάλτε (video)

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την πολιτική ταύτιση των τριών προσωπικοτήτων της (ακρο)δεξιάς

Από την πίτα του Άδωνη Γεωργιάδη δεν θα μπορούσαν με τίποτα να λείπουν ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Οι «πιστοί» φίλοι του αντιπροέδρου της ΝΔ βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε ένα… γήπεδο, για να αποθεώσουν τον Άδωνη Γεωργιάδη και να αποθεωθούν με τη σειρά τους από τους συγκεντρωμένους «οπαδούς» που φώναζαν «Άδωνη γερά, να φύγει Αριστερά».

Οι πίτες του Άδωνη αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα event για τη ΝΔ, κι έτσι, αυτή τη φορά, αποφάσισε να την κάνει… σε γήπεδο.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε ένα tweet μες στη συγκίνηση για να περιγράψει την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε το φαν κλαμπ του Άδωνη:

«Εδώ απόψε στην πίτα του @AdonisGeorgiadi, που γέμισε ένα γήπεδο μπάσκετ με κόσμο μέχρι έξω στο δρόμο σε μια συγκέντρωση με αέρα μεγάλης νίκης και φοβερό παλμό. Είναι σαφές: Η βάση βράζει και ζητά να μπει τέλος στην νεοκομμουνιστική λαίλαπα. Ευχαριστώ για την συγκινητική υποδοχή» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σειρά είχε ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος, ξεχνώντας για μια ακόμα φορά τι πάει να πει δημοσιογραφική δεοντολογία, έσπευσε να ευχηθεί στο twitter του του χρόνου με κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον φίλο του Άδωνη να γεμίσει και το ΟΑΚΑ.

 

«Και όπως είπαμε κύριε Αντιπρόεδρε ΝΔ @AdonisGeorgiadi από την προηγούμενη εβδομάδα, του Χρόνου (με το καλό) με κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη, η κοπή πίτας ΟΑΚΑ!Για να χωρέσουν ΟΛΕΣ κ ΟΛΟΙ..» είπε μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

 

«Έσπασε» ο Μικρούτσικος για τα οικονομικά προβλήματα: Δεν υπήρχε μακαρόνι, ηλεκτρικό, νερό (video)

«Έσπασε» ο Μικρούτσικος για τα οικονομικά προβλήματα: Δεν υπήρχε μακαρόνι, ηλεκτρικό, νερό (video)

«Δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου», λέει συγκινημένος ο…