Αποθέωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γιάννος Παπαντωνίου

Ο πρώην «τσάρος» του Σημίτη χαρακτήρισε καλό πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

giannsss

Ο πρώην πρώην υπουργός Οικονομικών και Άμυνας του ΠΑΣΟΚ που έμεινε στην ιστορία για το σκάνδαλο με τις έξι φρεγάτες και έπειτα βρέθηκε στη λίστα Λαγκάρντ, έχει όλα τα προσόντα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, μιλώντας σε εκπομπή στη Βεργίνα Τηλεόραση, ο πρώην «τσάρος» του Σημίτη εξαπέλυσε επίθεση κατά των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή, Γιώργο Παπανδρέου και Αλέξη Τσίπρα ενώ παράλληλα χαρακτήρισε καλούς πρωθυπουργούς τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Κυριάκο  Μητσοτάκη και τον Σημίτη!

Μετά τις κατηγορίες για μίζες ύψους 2,8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων στην υπόθεση με τα υποβρύχια, οι οποίες παραγράφηκαν ο Γιάννης Παπαντωνίου αναμένει να δικαιωθεί για να επιστρέψει στην πολιτική δράση, όπως λέει.

Μάλιστα χαρακτήρισε την Δικαιοσύνη ως τον μεγάλο ασθενή στο ελληνικό δημόσιο μιλώντας για σφάλματα και δικαστές «που δεν έχουν σωστή εξάσκηση να είναι δικαστές». Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να εκπαιδευτούν καλύτερα και να επιμορφωθούν…

Υπενθυμίζεται ότι μετά την υπόθεση του σκανδάλου των «μαύρων ταμείων» της Siemens, που έκλεισε με παραγραφή, την ίδια κατάληξη έχει και το σκάνδαλο με τις έξι φρεγάτες. Ο ίδιος ο Παπαντωνίου είναι κατηγορούμενος για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, ενώ για ξέπλυμα κατηγορείται η σύζυγός του.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη