Newsroom

Newsroom

Αποθέωσαν τον 50 Cent τα φιλοκυβερνητικά μέσα για να τρολάρουν … την συναυλία του ΛΕΞ στην Θεσσαλονίκη

Πριν από λίγες ημέρες ο ΛΕΞ , έβαλε «φωτιά» στη Θεσσαλονίκη με τη συναυλία του, αλλά κανένα φιλοκυβερνητικό μέσο δεν ασχολήθηκε τόσο και δεν πρόβαλε την συναυλία. Χθες Κυριακή, όμως βαρύγδουποι τίτλοι συνόδευαν την είδηση της συναυλίας του 50 Cent και του Κωνσταντίνου Αργυρού στο ΟΑΚΑ με γενναία χορηγία...του ΕΟΤ.

26b94d39 15f0 44a6 ae32 0905df163625 19c3188f 5b07 4599 95b4 7d220a1f9bcf

Ήταν ηλίου φαεινότερο…ότι η συναυλία του ΛΕΞ, ενόχλησε τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Από την στιγμή μάλιστα που η συναυλία του Ράπερ έσπασε κάθε ρεκόρ (χωρίς διαφήμιση και προβολή) στο Καυτανζόγλειο με περισσότερους απο 25.000, αλλά και τα μηνύματα που πέρασαν τόσο οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» , όσο και ο κόσμος για την υπόθεση βιασμού 19χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, ήταν δεδομένο ότι δεν θα έβγαιναν και βαρύγδουποι τίτλοι στα φιλοκυβερνητικά site.

Όμως η χθεσινή συναυλία (με μια μέρα καθυστέρηση) στο αχανές…ΟΑΚΑ που τόσο είχε προβληθεί εδώ και μέρες δεν είχε την ανάλογη ανταπόκριση, αλλά τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, έσπευσαν να την αποθεώσουν ως μεγαλειώδεις. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το e-tetradio.gr , το το Πρώτο Θέμα έγραψε για την συναυλία : «Κατάμεστο το ΟΑΚΑ. Ούτε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έζησε χθες στο ΟΑΚΑ, ενώπιον 50.000 θεατών στη συναυλία του με τον 50Cent», δίνοντας μια άλλη έννοια το τι εστί κατάμεστο. Πώς γίνεται να είναι κατάμεστο ένα στάδιο που τα 3/5 των κερκίδων του είναι άδεια;

Κάτι που επιβεβαίωσε με την σειρά του ο ίδιος ο 50Cent, που ήταν πιο εγκρατής στους υπολογισμούς του και στο Instagram του έγραψαν για 40 χιλιάδες κόσμο.

50

Βέβαια αν υπολογίσει κανείς ότι για την συγκεκριμένη συναυλία έδωσε ο ΕΟΤ περί τα 75 χιλ. ευρώ (σ.σ στην Panik Entertainment) για την προβολή και καλά του ελληνικού συναυλιακού τουρισμού στη χώρα μας, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι η συναυλία μόνο επιτυχημένη δεν ήταν για το εύρος των δυο καλλιτεχνών. Και για να μην υπάρχει παρεξήγηση τόσο ο 50Cent όσο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι δυο πασίγνωστοι καλλιτέχνες, μάλλον το αποτέλεσμα τους αδικεί.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε αν ο ΛΕΞ έκανε την συναυλία στο ΟΑΚΑ, αντι για το Καυτανζόγλειο με 10 μέρες διαφορά, τι κόσμος θα είχε πάει (υποθέτουμε ότι θα ήταν sold out) , αλλά αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ θα ανέβαζαν τον πήχη για την χθεσινή συναυλία πάνω από 100 χιλιάδες

 

 

 

 

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή