Newsroom

Newsroom

Αποσύρεται ο "υπέροχος τρελός" του σινεμά; (βίντεο)

Οι κινηματογραφόφιλοι όλου του κόσμου περνούν δύσκολες στιγμές ύστερα από την απόφαση του Τζακ Νίκολσον να εγκαταλείψει την ηθοποιία μετά…

Οι κινηματογραφόφιλοι όλου του κόσμου περνούν δύσκολες στιγμές ύστερα από την απόφαση του Τζακ Νίκολσον να εγκαταλείψει την ηθοποιία μετά από μια επιτυχημένη καριέρα πέντε δεκαετιών λόγω προβλημάτων με τη μνήμη του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού «Star» και της ιστοσελίδας «Radar Online», ο 76χρονος ηθοποιός έχει αποφασίσει να αποσυρθεί, χωρίς ωστόσο να έχει προβεί ο ίδιος σε κάποια επίσημη ανακοίνωση και δίχως φανφάρες.

Όπως λένε οικείοι του, ο Νίκολσον, ο οποίος έχει σημαδέψει για πάντα την κινηματογραφική ιστορία με τις ερμηνείες του σε ταινίες όπως ο «Ξέγνοιαστος Καβαλάρης», η «Φωλιά του Κούκου» και «Καλύτερα Δε Γίνεται», δεν είναι σε θέση πλέον να αποστηθίζει σενάρια που φτάνουν στα χέρια του. Γι’ αυτόν το λόγο, άλλωστε, κι απόρριψε το ρόλο ενός ηλικιωμένου αλκοολικού πατέρα στο φιλμ «Νεμπράσκα», το οποίο θα κάνει σύντομα πρεμιέρα. Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 2010 στην ταινία «Ποιόν Από τους Δυο;» («How Do you Know»). Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η δημοσιογράφος Μαρία Σράιβερ, εν διαστάσει σύζυγος του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, δήλωσε πως ο Νίκολσον δεν έχει αποσυρθεί από το Χόλιγουντ και δε σχεδιάζει να κάνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον.

Δείτε απόσπασμα από το ρεσιτάλ ερμηνείας του Νίκολσον στη «Φωλιά του Κούκου»:

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…