Αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Μουσταφά Κατραντζή από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Ροδόπη

Μετά την αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα

Screenshot 1 2

Αποσύρει την υποψηφιότητά του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις εκλογές 2023 ο Μουσταφά Κατραντζή.

Ο Μουσταφά Κατραντζή ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του από το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Ροδόπη.

Σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε τα εξής: «Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας.».

Τσίπρας: «Στο έγγραφο της ΕΥΠ ήταν και ο υποψήφιος της ΝΔ στη Ροδόπη»

Υπενθυμίζεται πως το θέμα αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε χθες.

Συγκεκριμένα αθλιότητα και ανευθυνότητα που παίρνει χαρακτηριστικά απύθμενου θράσους, χαρακτήρισε ο πρόεδρος του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τη στάση του Κ. Μητσοτάκη γύρω από το θέμα του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ροδόπης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο της διακαναλικής συνέντευξής του

Στη συνέχεια προχώρησε και στην επίμαχη αποκάλυψη!

Όπως είπε, «στο ίδιο ενημερωτικό σημείωμα γίνεται σαφής αναφορά και για τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας κι αυτή η αναφορά μιλά για στρατευμένο στα σχέδια της Αγκυρας και του τουρκικού προξενείου».

Καταλήγοντας ο Αλ. Τσίπρας είπε: Οφείλω να προβώ σε αυτή την αποκάλυψη για να αναδείξω και να αποκαλύψω σήμερα στον ελληνικό λαό τα απύθμενα όρια του θράσους του κ. Μητσοτάκη και της ανευθυνότητας του».

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ένα μήνα πριν τις Ευρωεκλογές: Θρίλερ για την 3η θέση και… δύο εκπλήξεις

δημοσκοπήσεις 1

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ένα μήνα πριν τις Ευρωεκλογές: Θρίλερ για την 3η θέση και… δύο εκπλήξεις

Τα βασικά συμπεράσματα από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις λίγο πριν τις Ευρωεκλογές