Newsroom

Newsroom

"Αποστειρωμένη" η επίσκεψη Σαμαρά στην Μυτιλήνη-Απέκλεισαν τους δημοσιογράφους

Τη Μυτιλήνη επισκέφθηκε χθες ο πρωθυπουργός, αλλά η προσέγγισή του ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις του, ήταν «αποστειρωμένη» και σε…

samaras 2 0 0

Τη Μυτιλήνη επισκέφθηκε χθες ο πρωθυπουργός, αλλά η προσέγγισή του ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις του, ήταν «αποστειρωμένη» και σε αυστηρό κλοιό ασφαλείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εμπρός» της Μυτιλήνης. Αρχικά, ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε σκάφη του Λιμενικού Σώματος στον περίκλειστο χώρο του λιμανιού, όπου όμως η είσοδος επιτράπηκε μόνο σε συνεργείο τής ΝΕΡΙΤ που συνοδεύει τον πρωθυπουργό.

Στη συνέχεια, μετέβη στο συσκευαστήριο ελαιολάδου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, απ’ όπου και πάλι οι δημοσιογράφοι ήταν αποκλεισμένοι. Αποκλεισμένα όμως ήταν και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στα οποία από ανθρώπους της ασφάλειας του πρωθυπουργού δεν επιτράπηκε η είσοδος!

Τρεις κάμερες είχαν στηθεί στο χώρο, πόντιουμ από το οποίο μίλησε ο πρωθυπουργός, ενώ είχε σχηματισθεί και ένα «Γ» από καρέκλες στις οποίες κάθονταν αγρότες και συνεταιριστές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, στην ομιλία του ο πρωθυπουργός ανέφερε πως το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση θα δώσει έμφαση στη στήριξη της περιφέρειας και της αγροτικής παραγωγής.

Κτηνοτρόφοι του νησιού τού έθεσαν το ζήτημα της απώλειας επιδοτήσεων λόγω του χαρακτηρισμού μεγάλων εκτάσεων βοσκοτόπων ως μη επιλέξιμων προς επιδότηση.

Αργά χθες το βράδυ, ο κ. Σαμαράς μετέβη σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Βαρειάς, όπου επιτράπηκε η είσοδος σε δημοσιογράφους μετά από διαμαρτυρίες τοπικών κομματικών στελεχών, που έβλεπαν η επίσκεψη να μην ανταποκρίνεται τελικά στις προσδοκίες τους.

Αργότερα, κυκλοφόρησαν δηλώσεις του πρωθυπουργού στο λιμάνι και σημεία της ομιλίας του προς τους αγρότες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς επρόκειτο μετά τη συνάντησή του με στελέχη του κόμματός του στο ξενοδοχείο, να προέβαινε σε δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης…

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον Μανώλη Γλέζο αντίστοιχα …«αποστειρωμένη» ήταν η εμφάνιση του πρωθυπουργού στην Λαμία, αντιθέτως όμως, στην Αθήνα επέλεξε ορισμένους δημοσιογράφους να τον ακολουθήσουν στην βόλτα του και να περιγράψουν τις αγκαλιές που δέχτηκε και τα κεράσματα παγωτών…

ΠΗΓΗ: emprosnet.gr

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως