Απομακρύνεται ο συμβουλος του Υπ. Παιδείας μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Αντετοκούνμπο

Τέλος από τη θέση του ως Συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας για τον Κωνσταντίνο Καλέμη μετά το αδιανόητο ρατσιστικό σχόλιο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

EK Antetokounbo

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Παιδείας, με απόφαση της Νίκης Κεραμέως, απομακρύνεται άμεσα ο κ. Κωνσταντίνος Καλέμης από τη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, όπου είχε αποσπαστεί ήδη από το 2017 με απόφαση της τότε πολιτικής ηγεσίας. 

Όπως δήλωσε η κα Κεραμέως: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τις αναρτήσεις ρατσιστικού και άκρως προσβλητικού περιεχομένου του εν λόγω εκπαιδευτικού. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στο εκπαιδευτικό μας σύστημα».

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αμερικανικό δίκτυο όπου επισημαίνει τον βαθύ ρατσισμό που αντιμετώπισε στην Ελλάδα η οικογένειά του, ο Καλέμης προχώρησε σε μια χυδαία επίθεση αποκαλώντας τον «μαϊμού».

Μάλιστα στη συνέχεια χρησιμοποίησε ακόμη πιο χυδαίες εκφράσεις, ενώ τον αποκάλεσε και αχάριστο που δεν εκτιμάει τη χώρα που «τον αγκάλιασε».

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.