Newsroom

Newsroom

Αποκαλυπτικό βίντεο: Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης και σία υμνούν σε "πάρτι" το ναζισμό- Τραγουδούν το "Υπεράνω όλων η Γερμανία"

Ναζιστικές σημαίες, υψωμένα χέρια με παρατεταμένες παλάμες, τραγούδια μίσους και αντισημιτισμού είχε το πρόγραμμα της συνωμοτικής παράστασης υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής. Στο βίντεο, που δημοσιεύει το efsyn.gr, εκτός από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, εμφανίζονται και πολλά ακόμα πρωτοπαλίκαρα του νεοναζιστικού μορφώματος, θυμίζοντας σκηνές από την ταινία American History X, όμως δεν είναι τραβηγμένες στο Βένις του Λος Άντζελες, αλλά στην Αθήνα.

58a181db1dc524a55f8b4604

Η ναζιστική εκδήλωση διοργανώθηκε στις 30-1-2005. 

Στο βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά.

Όπως θα δείτε, τραγουδούν τον εθνικό ύμνο κάνοντας το ναζιστικό χαιρετισμό. Οι σημαίες που υπάρχουν είναι μόνο ναζιστικές (η σημαία των SS και η πολεμική σημαία της Βέρμαχτ) ενώ τα συνθήματα που ακούγονται ανάμεσα στα ρατσιστικά τραγούδια που ακούγονται είναι ναζιστικά. 

Κυρίαρχα το Sieg Heil (Ζήτω η Νίκη), Juden Raus (Έξω οι Εβραίοι). Επίσης όλοι τραγουδούν το ναζιστικό ύμνο Deutscheland Uber alles (Υπεράνω όλων η Γερμανία).

Οι Γερμανοί καλεσμένοι της συναυλίας είναι δυο νεοναζί μουσικοί η Annet και ο Muller.

Η Annet Moeck είναι αυτή που τραγουδά το Deutscheland uber alles και ο Muller μετά από παρακλήσεις των παρισταμένων τραγουδά το «Η Αφρική για τους πιθήκους, η Ευρώπη για τους λευκούς/Βάλτε τους πιθήκους σε ένα πλοίο και στείλτε τους να πνιγούν».

Για την ιστορία ο Muller πέθανε το 2009 και η Annet μπήκε σε πρόγραμμα επανένταξης από τις γερμανικές αρχές… 

Δείτε το βίντεο:


Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.