Αποκάλυψη Κούγια για Πισπιρίγκου: «Τη σάπισαν στο ξύλο στη ΓΑΔΑ»

Έναν ισχυρισμό που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του θανάτου των τριών παιδιών της, έκανε ο δικηγόρος της πλέον, Αλέξης Κούγιας.

5647191

Ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στον Σκάι Πάτρας 89,4 έκανε για πρώτη φορά λόγο για ξυλοδαρμό της κατηγορούμενης κατά τη διάρκεια της ανάκρισής της από την Αστυνομία.

Ο Αλέξης Κούγιας, λέει συγκεκριμένα: «Αστυνομικοί σάπισαν στο ξύλο τη Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να ομολογήσει», αφήνοντας εμβρόντητο τον εκφωνητή που τον ξαναρώτησε αν όντως ισχύει η καταγγελία που ανέφερε ο ποινικολόγος, με τον ίδιο να απαντά με βεβαιότητα : «Όταν σου λέω έφαγε ξύλο, έφαγε πολύ ξύλο. Αλλά δεν ομολόγησε. Άλλο αν εκείνες τις ημέρες η μάνα και η αδελφή της δεν έκαναν κάτι γι αυτό, μέσα στον πανικό που υπήρξε. Ισχύει ότι σας λέω. Εφαγε πολύ ξύλο στην Αστυνομία η κατηγορουμένη»!

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς ανέλαβε την υπόθεση και πως για το πώς πληροφορήθηκε για τον ξυλοδαρμό είπε: «Δεν είμαι εξομολογητής των κατηγορουμένων. Δεν αναλαμβάνω μια υπόθεση όταν κάποιος μου λέει ότι είμαι αθώος. Διαβάζω μια υπόθεση και βλέπω αν υπάρχουν πιθανότητες. Έχω αναλάβει υποθέσεις που ουρλιάζουν ότι είναι αθώοι.

Δεν τους ρώτησα ποτέ εγώ. Εγώ βλέπω τα στοιχεία. Δεν ρώτησα ποτέ κανέναν αν είναι αθώος ή ένοχος. Βλέπω με τα στοιχεία που θα δει ο δικαστής τι θα κάνει. Έχω βάλει κατηγορούμενους να ομολογήσουν. Αν δείτε φωτογραφίες… Όταν είσαι αθώος δεν ομολογείς.»

Ο γνωστός ποινικολόγος άφησε αιχμές και για τον ιατροδικαστή , Γρηγόρη Λέων ότι δημιούργησε κλίμα στην υπόθεση, ο οποίος ούτε σακάκι δεν προλάβαινε να αλλάξει και έβγαινε σε όλα τα κανάλια πρωί μεσημέρι βράδυ, προφανώς αποσκοπώντας σε πολιτική καριέρα, ενώ χαρακτήρισε τις κατηγορίες για την Ρούλα Πισπιρίγκου ότι είναι κατασκευασμένες με το «σενάριο» να φτιάχτηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων της Ασφάλειας Αττικής. Έτσι το σενάριο συμπληρώθηκε και έκανε το λάθος ο κ. Τσιάρας με τις γνωμοδοτήσεις αυτού του ανθρώπου που είναι στέλεχος της ΝΔ και άρχισε να συμπληρώνει. Στη συνέχεια ήρθαν οι Καρακούκης και Καλόγρηας και έφτιαξαν μία έκθεση ιδεών, και αγνόησαν τις ιατροδικαστικές εκθέσεις των ατόμων που τις είχαν κάνει όπως η κυρία Τσιόλα στην Πάτρα και στο τέλος έφεραν και έναν απλό γιατρό από τη Θεσσαλονίκη να πιστοποιήσει ένα πρόβλημα στην καρδιά.

«Με όλα αυτά που σας ανέφερα είναι προφανές ότι θέλω να δω την δικογραφία περαιτέρω γιατί μου λείπουν στοιχεία. Θα ζητήσω ένα μήνα προθεσμία»!

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…