Αποκάλυψη για Μεσολόγγι: «Ο Μπάμπης είχε εφαρμογή στο κινητό για να καταγράψει τον κρεοπώλη» (video)

Νέες πληροφορίες για Μεσολόγγι - Το κινητό του Μπάμπη ήταν ανοιχτό για να ακούγεται η συνομιλία με τον κρεοπώλη

Μεσολόγγι κινητό

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Οι έρευνες  για τον εντοπισμό του κινητού τηλεφώνου και της κυνηγετικής καραμπίνας του Μπάμπη συνεχίζονται καθώς θεωρούνται δυο στοιχεία – κλειδιά για την υπόθεση.

«Το κινητό του Μπάμπη ήταν ανοιχτό σε εφαρμογή για να ακούγεται η συνομιλία με τον 51χρονο», αποκάλυψε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή NewsRoom συνολικά για την υπόθεση στο Μεσολόγγι και σημείωσε ότι ήδη στη φαρέτρα των ερευνών υπάρχει η σορός, η οποία μπορεί να “μιλήσει”.

Μεσολόγγι – Τι ανέφερε ο Τσούκαλης για το κινητό

«Εάν βρεθεί και το όπλο και το τηλέφωνο επίσης θα είναι πολύ σημαντικά. Και βέβαια έχουμε και κάτι πολύ σημαντικό. Εδώ επιβεβαιωνόμαστε όσοι λέμε από την πρώτη μέρα ότι ο Μπάμπης παγιδεύτηκε.

Γιατί έχει αποδειχθεί από την άρση του απορρήτου ότι το τηλέφωνο του Μπάμπη κατά τη διάρκεια της διαδρομής που ήταν μαζί με τον φερόμενο ως δράστη που είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, ήταν σε συνεδρία, ήταν ανοιχτή η γραμμή σε κάποια εφαρμογή.

.Αυτό σημαίνει ότι ο Μπάμπης το είχε ανοιχτό για να ακούει κάποιος χωρίς να το αντιληφθεί ο κρεοπώλης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον ανακριτή και από τις διωκτικές αρχές αν είχε το τηλέφωνό ο Μπάμπης, είπε “δεν ξέρω, δεν το είδα”. Που σημαίνει ότι η συνεδρία την οποίαν είχε ο Μπάμπης δεν ήταν για να μιλάει ο Μπάμπης, απλώς το είχε ανοιχτό για να ακούγεται η συνομιλία.

«Όσον αφορά στο τρίτο άτομο, το οποίο ήταν σε αυτή τη συνομιλία, ο κ. Τσούκαλης είπε:

“Υπάρχει κι ένα άτομο το οποίο είναι μέσα στον πυρήνα της παρέας, το οποίο δεν έχει καταθέσει ακόμη. Ενδεχομένως να είναι αυτό, ενδεχομένως και κάποιο άλλο. Πάντως, αν ήταν έτσι ανοιχτή η γραμμή του Μπάμπη με κάποια εφαρμογή, το άτομο αυτό θα πρέπει να είναι άτομο εμπιστοσύνης του Μπάμπη“.

Όπως είπε επίσης ο κ. Τσούκαλης, από τη σορό, όσο κι αν έχουν περάσει οι μέρες και όσο ιδιαίτερες κι αν ήταν οι συνθήκες στην περιοχή από υγρασία, θα μπορέσουν να υπάρξουν στοιχεία και από το DNA. “Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλα συντριπτικά στοιχεία. Τα ψέματα και οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε ο 51χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος σε κάθε καινούργια κατάθεση έλεγε και κάτι διαφορετικό».

Μεσολόγγι: Βρέθηκε τετράδιο με όσους χρωστούσαν στον Μπάμπη

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες βρέθηκε ένα τετράδιο στο οποίο το θύμα είχε σημειώσει ότι ο 51χρονος κατηγορούμενος του χρωστούσε 3.000 ευρώ, κάποια ξαδέρφη του 1.500, ένας φίλος του 400 και ένας άλλος φίλος του 100 ευρώ. Αυτό έρχεται ωστόσο σε πλήρη αντιδιαστολή με όσα ισχυριζόταν η οικογένεια του 31χρονου, καθώς έκανε λόγο για χρέος 17.000 ευρώ ενώ από την πλευρά του ο κρεοπώλης ανέφερε πως είχε ξεπληρώσει τον δανεισμό.

Αυτό που προκύπτει είναι πως υπάρχουν διάφορα ονόματα με ποσά δίπλα τους ενώ κάποια είναι διαγραμμένα γιατί είχαν επιστραφεί.

Μέσα στα ονόματα υπάρχουν φίλοι ή γνωστοί του Μπάμπη που κατά το παρελθόν έχει προκύψει πως είχαν εμπλοκή σε ιστορίες χρυσοθηρίας. Αυτό που ισχύει είναι πως το βασικό σενάριο της αστυνομίας είναι να διασυνδέσουν τη διαδρομή από το σπίτι του κρεοπώλη μέχρι τον βάλτο.

Τα άτομα αυτά κλήθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης να καταθέσουν στις Αρχές, όχι ως ύποπτοι για τη δολοφονία πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη