Newsroom

Newsroom

Αποχώρησε από το Δικαστήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο πρώην υπουργός αποχώρησε από το Δικαστήριο έπειτα από…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο πρώην υπουργός αποχώρησε από το Δικαστήριο έπειτα από την απόρριψη του αιτήματος του για άμεση κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

“Η παρουσία μου δεν είναι αναγκαία αν έχω μόνο ρόλο θεατή, θα είμαι και πάλι παρών όταν θα ασχοληθούμε με θέματα ουσίας” δήλωσε ο πρώην υπουργός, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εφετείου απάντησε ότι “είναι δικαίωμά σας να κρατήσετε όποια στάση θέλετε, τού απάντησε ο πρόεδρος του Εφετείου και υποστήριξε ότι το δικαστήριο δεν απέκλεισε ούτε τα μέλη του ΚΥΣΕΑ ούτε κανέναν άλλον μάρτυρα”.

Το Δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα με το σκεπτικό ότι είναι «προώρως υποβληθέν» και έκρινε ότι σε αυτή τη φάση της διαδικασίας δεν είναι απαραίτητη η κατάθεση του πρώην πρώην πρωθυπουργού.

Ωστόσο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της κλήτευσης τόσο του Κώστα Σημίτη όσο και των υπολοίπων μελών του ΚΥΣΕΑ της επίμαχης περιόδου, εάν προκύψει ανάγκη αργότερα.

Οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου είχαν προειδοποιήσει με αποχώρηση από τη δίκη εάν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…