Newsroom

Newsroom

Αποφυλακίστηκε ο Σαραλιώτης-συνεργός στη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Αποφυλακίστηκε ο ειδικός φρουρός Βασίλης Σαραλιώτης, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 10 ετών για συνέργεια στη δολοφονία του…

Αποφυλακίστηκε ο ειδικός φρουρός Βασίλης Σαραλιώτης, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 10 ετών για συνέργεια στη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου του 2008.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Ευθύμιο Καραΐσκο, ο Β.Σαραλιώτης κατέθεσε αίτηση αναστολής της ποινής που του είχε επιβληθεί, επικαλούμενος ανεπανόρθωτη βλάβη της υγείας του, της οικονομικής του κατάστασης και της υγείας των γονιών του.
Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το πενταμελές Εφετείο Λαμίας, παρά την αντίθετη γνώμη του Εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε ν’ απορριφθεί η αίτηση. Ο Β. Σαραλιώτης αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό με μόνο περιοριστικό όρο την παραμονή του στην πόλη της Δράμας.
Η πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου, η οποία εκδόθηκε πριν από ένα χρόνο, καταδίκαζε τον Β. Σαραλιώτη κατά πλειοψηφία 6 προς 1 σε κάθειρξη 10 ετών. Ο Εισαγγελέας είχε εισηγηθεί κάθειρξη 13 ετών και τελικά του επιβλήθηκε κατά πλειοψηφία κάθειρξη 10 ετών. Ο βασικός κατηγορούμενος Επαμεινώνδας Κορκονέας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως