Newsroom

Newsroom

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας

Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας.

tzoymakas

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα, Κυριακή (12/11) ο Στέφανος Τζουμάκας κατά τη δεύτερη ημέρα των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Ειδικότερα, ο κ. Τζουμάκας -ο οποίος έχει παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας προς διαγραφή- υπέβαλε δήλωση αποχώρησης στη γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

Σημειώνεται πως ο κ. Τζούμακας δεν πραγματοποιήσε ομιλία στην Κ.Ε που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η παραίτησή του κ. Τζουμάκα δεν αποτελεί έκπληξη. Άλλωστε ο ίδιος είχε μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά κατά του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

Μεταξύ άλλων, τον είχε αποκαλέσει, μεταξύ άλλων, «μαριονέτα και απατεώνα με αριστερό περιτύλιγμα».

Η δήλωση αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

«ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΖΟΥΜΑΚΑ, Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ 12.11.2023

Αδύνατη η υπέρβαση και η αποτροπή σχεδίου διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Η χθεσινή “συνάντηση” του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μπορεί να ονομασθεί οτιδήποτε άλλο εκτός από Συνεδρίαση ΚΕ Προοδευτικού κόμματος. Πρωτοφανής πολιτική κατάπτωση, το θράσος και η απάτη ξεπέρασαν κάθε όριο στην ομιλία του εκπροσώπου των εναπομεινάντων. Μεθοδεύσεις και ίντριγκες από το Προεδρείο», αναφέρει μεταξύ άλλων στο 9σελιδο κείμενο.

»Δεν έχει νόημα εδώ και πολύ καιρό. Αποτελεί όνειδος για την πολιτική και τη Δημοκρατία αυτό το ετερόκλητο συνονθύλευμα που οδηγεί σε μια Νέα Δεξιά λεγόταν ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετά την αποχώρησή του Α. Τσίπρα είναι ένα ακέφαλο σώμα. Ήταν η πρώτη πράξη για το πολιτικό τέλος του ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

tzoumakas1_1_3894d.jpgtzoumakas3_1_4ccb5.jpgtzoumakas2_1_0d3ad.jpgtzoumakas4_1_2d86b.jpgtzoumakas5_1_2af0b.jpgtzoumakas6_1_882d1.jpgtzoumakas7_1_59a79.jpgtzoumakas8_1_4d3e8.jpgtzoumakas9_1_7548f.jpg

 

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη