Από το «Μαξίμου studios» γυρίστηκε το διάγγελμα Μητσοτάκη

Κωμικοτραγικές καταστάσεις με το βίντεο της ανακοίνωσης του ονόματος της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  

4283949

Κάποτε η ΝΔ έκανε σημαία τη «μονταζιέρα του Μαξίμου» θέλοντας να βάλει φωτιά στο  «επικοινωνιακό σύστημα», ως αντιπολίτευση.  Τώρα όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο ξέχασε την «μονταζιέρα του Μαξίμου», αλλά το πήγε ένα βήμα παραπέρα και το έκανε και studio.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η efsyn, από το Μαξίμου, τράβηξαν με δική τους κάμερα το βίντεο (γιατί, αλήθεια;) και το έστειλαν με στικάκι στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αγ. Παρασκευή, αυτό δεν μπορούσαν να το ανοίξουν στην ΕΡΤ οπότε έπεσε πανικός. Μέχρι και ο Κωνσταντίνος Ζούλας κατέβηκε από το Δ.Σ. που είχαν προκειμένου να τα καταφέρουν. Εκεί και ο Καφαράκης.

Οσο περνούσε η ώρα, τόσο μεγάλωνε το άγχος. Φοβόντουσαν μη διαρρεύσει και το όνομα. Τελικά το άνοιξαν. Το κατάφεραν. Αργησαν λίγο βέβαια, εξ ου και η καθυστέρηση της ανακοίνωσης (βγήκε με δεκάλεπτη καθυστέρηση, όχι στις 7 όπως είχαν πει). 

Πηγή:efsyn

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη