Τι κι αν η Ζενίτ είναι πρόθυμη να δώσει ένα τσουβάλι λεφτά στη Ρόμα για να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά, εκείνος δεν θέλησε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα, ο Μανωλάς έπρεπε να παρουσιαστεί το πρωί της Τετάρτης για ιατρικές εξετάσεις στο γνωστό κέντρο, Villa Stuart clinic, κάτι που δεν συνέβη.
Ο λόγος -σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα- είναι οικονομικής φύσεως. Πιο συγκεκριμένα, ο έλληνας αμυντικός δεν δέχεται να πληρωθεί σε ρούβλια και επιμένει πως η πληρωμή του πρέπει να γίνει σε ευρώ. Οι ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείουν να ματαιωθεί μια και καλή η μετακίνησή του στη Ρωσία.
Μάλιστα, άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για δάκτυλο της Τσέλσι στην υπόθεση, με την αγγλική ομάδα να παρουσιάζεται «ζεστή» για την ένταξη του Μανωλά στο δυναμικό της.
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια