Απίστευτος Αλμέιδα: «Να μιλάμε λιγότερο για ποδόσφαιρο όσο υπάρχουν πόλεμοι» (video)

«Εμείς θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που κάνουμε αυτό που σε όλους μας αρέσει», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα

αλμειδα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα Πέμπτη (26/10) στις 19:45 την Μαρσέιγ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, με τον προπονητή της Ένωσης Ματίας Αλμέιδα να είναι συγκλονιστικός στη χθεσινή συνέντευξη τύπου

Όταν ρωτήθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του ματς με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ αν νιώθει πίεση όταν παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο, ο ίδιος τόνισε ότι την λέξη πίεση πρέπει κάθε φορά να τη χρησιμοποιούμε λιγότερο ενώ στον κόσμο υπάρχουν πόλεμοι.

«Αύριο θα είναι μια γιορτή. Είναι δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Δύο ομάδες που χαρακτηρίζονται από το πάθος τους για το ποδόσφαιρο, δύο ομάδες που οι παίκτες τους νιώθουν ότι ανήκουν στα κλαμπ που εκπροσωπούν και προσωπικά εγώ το απολαμβάνω που είμαι εδώ.

Αύριο πρόκειται να το απολαύσω ακόμα περισσότερο γιατί η λέξη πίεση στο ποδόσφαιρο πιστεύω πως κάθε φορά πρέπει να τη χρησιμοποιούμε λιγότερο. Στον κόσμο υπάρχουν πόλεμοι.

Εμείς θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που κάνουμε αυτό που σε όλους μας αρέσει. Επιθυμώ να δοθεί ένα καταπληκτικό θέαμα, οι ποδοσφαιριστές μας να αισθάνονται και να είναι ελεύθεροι και να μπορέσουμε να απολαύσουν το παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί» είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…