Απίστευτο θέαμα στον Παγασητικό: Ψαράδες βγήκαν για ψάρεμα και έπεσαν πάνω σε λύκο που κολυμπούσε!

Αίσθηση προκαλεί το βίντεο με τον μεγαλόσωμο λύκο στην μέση της θάλασσας εντός του Παγασητικού και ειδικότερα στο Τρίκερι.

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στον Παγασητικό Κόλπο της Μαγνησίας, καθώς εντοπίστηκε ένας θαλάσσιος λύκος, από ψαράδες να κολυμπάει

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκεται για ένα μοναδικό είδος λύκων που μπορούν να κολυμπούν για ώρες, αναζητώντας την τροφή τους σε περιοχές που υπάρχουν και αιγοπρόβατα. Αυτό το είδος των λύκων απαντάται κυρίως στην Λατινική Αμερική.

Οι λύκοι κολυμπούν από νησάκι σε νησάκι και αναζητούν την τροφή τους, που είναι ζώα της θάλασσας. Το 90% αυτών τρέφονται αποκλειστικά με ψάρια. Ωστόσο, αρκετοί είναι και εκείνοι που μπορούν να κολυμπήσουν ως και 12 χιλιόμετρα από την κοντινότερη ακτή, μέσα στο αρχιπέλαγος, για να αναζητήσουν κρέας.

Μάλιστα  το βίντεο με τον μεγαλόσωμο λύκο στην μέση της θάλασσας και η αποκάλυψη για το “ταξίδι” που, φαίνεται πως κάνει τακτικά, κατέγραψαν ψαράδες που μίλησαν στον Αντ1 για την εμπειρία τους.

Όπως είπε ο ψαράς , αντίκρισαν έκπληκτοί τον λύκο μαζί με τον φίλο του, ενώ μάζευαν τα παραγάδια τους και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

«Ευτυχώς που τον κατέγραψα με το κινητό, γιατί δεν θα ήμουν πιστευτός όπου και να το έλεγα», είπε ο κ. Παλιαρούτης, προσθέτοντας πως «δεν ήταν μικρός, όπως ίσως φαίνεται στο βίντεο. Ήταν 70 – 80 κιλά ο λύκος. Όταν βγήκε έξω από την θάλασσα και τον είδαμε, πάθαμε πλάκα!».

Όπως ανέφερε, το βίντεο με τον λύκο έχει καταγραφεί σε μια περιοχή όπου το βάθος της θάλασσας είναι περίπου 30 μέτρα και το οποίο βρίσκεται 5 ναυτικά μίλια (σημ: 9 χιλιόμετρα) μακριά από την ακτή!

 

Ο ψαράς εξήγησε ότι όπως προέκυψε και από συζητήσεις που είχε αργότερα, ο «θαλάσσιος» λύκος δεν είναι και τόσο «σπάνιο θέαμα» στην περιοχή, αφού έχει κολυμπήσει κι άλλες φορές προς νησίδα του Παγασητικού, όπου εκτρέφονται πρόβατα, πολλά από τα οποία έχουν θανατωθεί από επίθεση λύκου.

Πηγή βίντεο: YouTube / Stefanos Polygenis

Θεσσαλονίκη: Ισχυρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας από μαθητές και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές

Θεσσαλονίκη: Ισχυρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας από μαθητές και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μίλησαν ο Λάκης Παπαϊωάννου βετεράνος του Ηρακλή, ο Γιάννης Βένος βετεράνος του Άρη, ο Μλάντεν Φορτούλα βετεράνος…

«Σπίτι, αδελφή, βόλτα τα σκυλιά» – Στη φυλακή 43χρονος που είχε γίνει “σκιά” της πρώην συντρόφου του

«Σπίτι, αδελφή, βόλτα τα σκυλιά» – Στη φυλακή 43χρονος που είχε γίνει “σκιά” της πρώην συντρόφου του

Ο κατηγορούμενος έφτασε στο σημείο να χαρακώσει το αυτοκίνητό της και να αφήσει σημείωμα στο…