Newsroom

Newsroom

Απίστευτο θέαμα στον Παγασητικό: Ψαράδες βγήκαν για ψάρεμα και έπεσαν πάνω σε λύκο που κολυμπούσε!

Αίσθηση προκαλεί το βίντεο με τον μεγαλόσωμο λύκο στην μέση της θάλασσας εντός του Παγασητικού και ειδικότερα στο Τρίκερι.

2010 kp raw crop dsc 6083

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στον Παγασητικό Κόλπο της Μαγνησίας, καθώς εντοπίστηκε ένας θαλάσσιος λύκος, από ψαράδες να κολυμπάει

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκεται για ένα μοναδικό είδος λύκων που μπορούν να κολυμπούν για ώρες, αναζητώντας την τροφή τους σε περιοχές που υπάρχουν και αιγοπρόβατα. Αυτό το είδος των λύκων απαντάται κυρίως στην Λατινική Αμερική.

Οι λύκοι κολυμπούν από νησάκι σε νησάκι και αναζητούν την τροφή τους, που είναι ζώα της θάλασσας. Το 90% αυτών τρέφονται αποκλειστικά με ψάρια. Ωστόσο, αρκετοί είναι και εκείνοι που μπορούν να κολυμπήσουν ως και 12 χιλιόμετρα από την κοντινότερη ακτή, μέσα στο αρχιπέλαγος, για να αναζητήσουν κρέας.

Μάλιστα  το βίντεο με τον μεγαλόσωμο λύκο στην μέση της θάλασσας και η αποκάλυψη για το “ταξίδι” που, φαίνεται πως κάνει τακτικά, κατέγραψαν ψαράδες που μίλησαν στον Αντ1 για την εμπειρία τους.

Όπως είπε ο ψαράς , αντίκρισαν έκπληκτοί τον λύκο μαζί με τον φίλο του, ενώ μάζευαν τα παραγάδια τους και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

«Ευτυχώς που τον κατέγραψα με το κινητό, γιατί δεν θα ήμουν πιστευτός όπου και να το έλεγα», είπε ο κ. Παλιαρούτης, προσθέτοντας πως «δεν ήταν μικρός, όπως ίσως φαίνεται στο βίντεο. Ήταν 70 – 80 κιλά ο λύκος. Όταν βγήκε έξω από την θάλασσα και τον είδαμε, πάθαμε πλάκα!».

Όπως ανέφερε, το βίντεο με τον λύκο έχει καταγραφεί σε μια περιοχή όπου το βάθος της θάλασσας είναι περίπου 30 μέτρα και το οποίο βρίσκεται 5 ναυτικά μίλια (σημ: 9 χιλιόμετρα) μακριά από την ακτή!

 

Ο ψαράς εξήγησε ότι όπως προέκυψε και από συζητήσεις που είχε αργότερα, ο «θαλάσσιος» λύκος δεν είναι και τόσο «σπάνιο θέαμα» στην περιοχή, αφού έχει κολυμπήσει κι άλλες φορές προς νησίδα του Παγασητικού, όπου εκτρέφονται πρόβατα, πολλά από τα οποία έχουν θανατωθεί από επίθεση λύκου.

Πηγή βίντεο: YouTube / Stefanos Polygenis

Συγκλονίζουν οι γονείς της Σάνι Λουκ: «Είναι ακόμη όμορφη, μοιάζει σαν ζωντανή»

σανι λουκ

Συγκλονίζουν οι γονείς της Σάνι Λουκ: «Είναι ακόμη όμορφη, μοιάζει σαν ζωντανή»

Η σορός της κόρης τους που δολοφονήθηκε από τη Χαμάς επέστρεψε στο Ισραήλ και θα μπορέσουν πλέον να την…

Βρήκε πάλι κάποιον να τα «φορτώσει» ο Μητσοτάκης για τον «Ευαγγελισμό» (video)

mitsotakis kottaridis

Βρήκε πάλι κάποιον να τα «φορτώσει» ο Μητσοτάκης για τον «Ευαγγελισμό» (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλυψε απόλυτα τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για…