ΕΚ

Ελένη Καρανικόλα Κοντορούση

Απίστευτη καταγγελία πατέρα νεκρού στα Τέμπη: Η Εισαγγελέας του Α.Π. είπε «πώς κάνετε έτσι, είναι ένα μικρό ηθικό θέμα»

Ένας ακόμη συγγενής θύματος, ο Παύλος Ασλανίδης καταγγέλλει απρεπή συμπεριφορά των δικαστικών λειτουργών.

Τέμπη 1

Ο λόγος για την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, η οποία όπως υποστηρίζει ο κ. Ασλανλίδης όταν εκείνος της έδειξε φωτογραφίες από τα πεταγμένα πράγματα στο σημείο της τραγωδίας, του απευθύνθηκε λέγοντάς του «Πώς κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα».

«Πώς κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα»

Πριν λίγες ημέρες συγκλόνισε η μαρτυρία της κας. Καρυστιανού που δημοσιοποίησε τα λόγια της Γεωργίας Αδειλίνης, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία την παρέπεμψε στην εκκλησία. Δυστυχώς, όπως φαίνεται η κα. Καρυστιανού δεν είναι η μόνη που εξέφρασε παράπονα για την δικαστική λειτουργό, καθώς όπως κατήγγειλε ο πατέρας του 27χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, Παύλος Ασλανίδης, η εισαγγελέας αναφερόμενη στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη του είπε πως πρόκειται για ένα μικρό ηθικό θέμα. Συγκεκριμένα, όταν ο κ. Ασλανίδης πήγε φωτογραφίες από το πολύνεκρο δυστύχημα στο γραφείο της και της τις έδειξε εκείνη του απάντησε «Πώς κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα».

Ο Παύλος Ασλανίδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS αποκάλυψε πως τον περασμένο Αύγουστο επισκέφτηκε την εισαγγελέα και της έδειξε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας για να της δείξει με τι τρόπο ήταν «πεταγμένα τα πράγματα εκεί».

«Πήγαμε τον Αύγουστο μας υποσχέθηκε ότι, είναι το μέρος φυλασσόμενο, κι όλα καλά και μη στεναχωριέστε και μην κάνετε, κι όταν πήγαμε και πήραμε φωτογραφίες και είδαμε με τα μάτια μας, πως ήταν πεταγμένα τα πράγματα εκεί, πήγα τις φωτογραφίες, τις τύπωσα και τις πήγα στο γραφείο της. Τις έδειξα και ξέρεις τι μου είπε; “Πώς κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα”».

«Αυτή η κυρία έπρεπε να παραιτηθεί χτες, μαζί με τη Σακελλαροπούλου, τώρα που καταδικάστηκε η χώρα μας για τη διαφθορά. Ένα μικρό ηθικό θέμα. Και της λέω τα παιδιά σου θα ήθελες να τα δολοφονήσουν και να τα πετάξουν εκεί; Kαι μου λέει σας καταλαβαίνω… Δεν καταλαβαίνεις τίποτα της λέω. […] Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σαν σκουπίδια μας βλέπουνε. Δεν μας βλέπουν καν. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, την έχουν ελεγχόμενη».

Η ίδια συμπεριφορά και σε άλλες οικογένειες

Ο κ. Ασλανίδης κατήγγειλε ότι παρόμοια αντιμετώπιση έτυχαν και οι γονείς των τριών κοριτσιών από την Καλαμπάκα που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη: «Είπε το ίδιο. “Συνεχίστε τη ζωή σας”».

Οι μαρτυρίες πληθαίνουν και δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο η διακαιοσύνη αντιμετωπίζει τους συγγενείς των θυμάτων, όπως άλλωστε κάνουν και μέλη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που την βρίσκουν γουρλίδικη και πρόσφατα και διασκεδαστική. Έτσι ακριβώς την αποκάλεσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Ο κ. Ασλανίδης είπε ακόμη μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό: «Εγώ έχω πάρει μια απόφαση για τον γιο μου, δεν θα κάνουμε μνημόσυνο, αν δεν κάνουμε μνημόσυνο αυτούς που δολοφόνησαν το παιδί, μας δεν θα του κάνουμε μνημόσυνο, τα παλικάρια δεν τα κάνουμε μνημόσυνο».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…