Άφαντος ο Στέφανος Χίος μετά τους πυροβολισμούς – Τι δήλωσε ο ίδιος

Σε φυγή τράπηκε ο Στέφανος Χίος έπειτα από τους πυροβολισμούς που έριξε με το όπλο όταν δικαστικός κλητήρας πήγε στην εφημερίδα "Μακελειό" για να του επιδώσει μήνυση για παλαιότερο δημοσίευμά του. Ο δημοσιογράφος σε δήλωσή του τονίζει πως θα... λογαριαστεί με όλους.

5ac5e0f11dc524e41f8b468f

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το news247.gr, η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του ώστε να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Τι συνέβη

Το απόγευμα της Μ. Τετάρτης και ενώ δικαστικός επιμελητής είχε μεταβεί επί της οδού Δοϊράνης 45 στην Καλλιθέα όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» για να επιδώσει έγγραφα που αφορούσαν μήνυση για παλαιότερο δημοσίευμά του δημοσιογράφου, ο Στέφανος Χίος αντέδρασε πυροβολώντας με το όπλο που κατείχε νόμιμα αλλά παρανόμως χρησιμοποίησε, χαμηλά στον τοίχο της εισόδου της πολυκατοικίας και δίπλα από τον δικαστικό επιμελητή προς εκφοβισμό.

Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και ο δικαστικός επιμελητής κάλεσε την Αστυνομία.

Άντρες της Ασφάλειας βρέθηκαν στο σημείο και πήραν καταθέσεις, ενώ αξιωματικοί της Αστυνομίας τόνισαν ότι θα ακολουθηθούν όσα προβλέπει ο νόμος για αντίστοιχες ενέργειες.

Στέφανος Χίος: «Θα λογαριαστούμε με όλους»

Με όλους θέλει να… λογαριαστεί ο Στέφανος Χίος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του για το επεισόδιο. Χαρακτηρίζει την Αστυνομία ως «Τμήμα ανθρωποκτονιών» ενώ επισημαίνει πως έγινε πολιορκία για να μην έβγαινε το «Μακελειό»

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Χίου:

«Τι έγινε ρε παιδιά ;

Παλι με ψάχνουν τα μπατσακια του Τόσκα κατα εκατοντάδες την ωρα που οφείλουν να αναζητούν τους εγκληματίες που τραυμάτισαν άνανδρα τον Αλέξανδρο Σταματιάδη και χαροπαλεύει Άγιες μέρες του Πάσχα!

Ντροπή σας! Θα σας κρίνει ο Θεός κ ο λαός!

Τμήμα ανθρωποκτονιών

Προστασία πολιτεύματος

Ασφάλεια

Δίας

Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών

Ολοι μαζι σε πολιορκία στην εφημεριδα μας για να μην βγει η αυριανή έκδοση

Θα λογαριαστούμε με όλους !»

Αντίδραση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος

Την άμεση αντίδραση και της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος, δια μέσου του προέδρου της Γ. Μήτση, προκάλεσε η καταγγελία του δικαστικού επιμελητή.

Η ανακοίνωσή τους, αναλυτικά:

“Το σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφό μας που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία και αναφερόμαστε βέβαια στο σημερινό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».

Το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους. Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους.

Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται”.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

2383711

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

«Το #Metoo είναι πολύ σωστό αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο…