Newsroom

Newsroom

Απετράπη επίθεση των τζιχαντιστών στην Πόλη την ίδια ημέρα με τα χτυπήματα στο Παρίσι;

«Μεγάλη» τρομοκρατική επίθεση, η οποία επρόκειτο να λάβει χώρα την Παρασκευή, την ίδια ημέρα με τις επιθέσεις των τζιχαντιστών στο…

poli 2

«Μεγάλη» τρομοκρατική επίθεση, η οποία επρόκειτο να λάβει χώρα την Παρασκευή, την ίδια ημέρα με τις επιθέσεις των τζιχαντιστών στο Παρίσι, φέρεται πως απέτρεψαν οι τουρκικές αρχές.

«Νομίζουμε ότι σχεδίαζαν μια επίθεση στην Κωνσταντινούπολη την ίδια ημέρα με εκείνες του Παρισιού (…) τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών μας αφήνουν να εννοηθεί ότι αποτρέψαμε μια μεγάλη επίθεση», ανάφερε αξιωματούχος.

Την Παρασκευή η τουρκική αστυνομία συνέλαβε στην Κωνσταντινούπολη πέντε πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και τον Βρετανό Έιν Λέσλι Ντέιβις. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται πως ήταν στενός συνεργάτης του επονομαζόμενου «Τζιχάντι Τζον», του Βρετανού δήμιου του Ισλαμικού Κράτους που πιθανότατα σκοτώθηκε την προηγούμενη ημέρα σε αμερικανική επιδρομή. «Οι πέντε ύποπτοι πέρασαν από τη Συρία στην Τουρκία την περασμένη εβδομάδα για να εξαοπολύσουν επίθεση στην Τουρκία», τόνισε ο τούρκος αξιωματούχος.

Όπως είναι γνωστό, οι τουρκικές αρχές αποδίδουν στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους μια σειρά από επιθέσεις που εκδηλώθηκαν πρόσφατα στο τουρκικό έδαφος. Μεταξύ αυτών είναι και η επίθεση αυτοκτονίας στην Άγκυρα, στις 10 Οκτωβρίου, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 102 άνθρωποι.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως