Newsroom

Newsroom

Απεργιακό μπαράζ και σήμερα Τρίτη

Συνεχίζονται σήμερα Τρίτη οι απεργιακές κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών, διοικητικών υπαλλήλων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, εργαζομένων σε ασφαλιστικά ταμεία και εργαζομένων στον Οργανισμό…

Συνεχίζονται σήμερα Τρίτη οι απεργιακές κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών, διοικητικών υπαλλήλων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, εργαζομένων σε ασφαλιστικά ταμεία και εργαζομένων στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού και στις υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, ενώ σήμερα απεργούν και οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Οι κινητοποιήσεις στο χώρο της Παιδείας που ξεκίνησαν τη Δευτέρα συνεχίζονται. Πρόκειται για την πενθήμερη απεργία της ΟΛΜΕ, τη 48ωρη των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, αλλά και την πενθήμερη των διοικητικών υπαλλήλων των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Παράλληλα συνεχίζεται η πενθήμερη απεργία που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, και στις υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη 618 εργαζομένων σε καθεστώς κινητικότητας. Στο «χορό» μπαίνουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, αντιδρώντας στην αλλαγή χρήσης νοσοκομείων και στην κινητικότητα του προσωπικού. Έχουν κηρύξει τριήμερη πανελλαδική απεργία, ξεκινώντας από την Τρίτη.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…