Μπογδάνος εναντίον Λακόπουλου: Απειλές από τον πρώην δημοσιογράφο επειδή του ασκήθηκε κριτική

Από πότε η αξιολογική κρίση ενός δημοσιογράφου είναι ποινικά κολάσιμη;

mpogdanos

Ένα άρθρο πολιτικής κριτικής του Γιώργου Λακόπουλου, με τίτλο «Κ. Μπογδάνος: Κάτι άσχημο γεννιέται», αποτέλεσε την αιτία να γίνει «έξω φρενών» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απειλώντας μάλιστα μέσω Twitter τον συντάκτη του με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Στο επίμαχο άρθρο, ο Γιώργος Λακόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ποιος Άδωνις και ποιος Βορίδης; Ήλθε καινούργιος σερίφης στην πόλη -στην ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ για την ακρίβεια: Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με τόνομα».

Στη συνέχεια του άρθρου του, παραθέτει σειρά δημοσίων παρεμβάσεων του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, σχολιάζοντας ότι «δεν υπάρχει ακροδεξιά προσέγγιση που να μην έχει ενσωματώσει στο λόγο του. Δεν υπάρχει αποτρόπαιος συλλογισμός που να μην τον έχει κάνει πολιτική θέση. Δεν υπάρχει εμετική μισαλλοδοξία που να μην την μεταφέρει στην κομματική αντιπαράθεση».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευσή του μέσω Twitter με απειλές για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας πως στο άρθρο ταυτίζεται άδικα με τη μισαλλοδοξία και την ακροδεξιά.

«Ο @glakopoulos υπογράφει ένα κείμενο για μένα που με περιγράφει με όρους τους οποίους ο συντάκτης θα αναγκαστεί να υπερασπιστεί νομικά. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ταυτίζει με τη μισαλλοδοξία και την ακροδεξιά, αγνοώντας δημόσια εκπεφρασμένες θέσεις μου και διαστρέφοντας άλλες.», είπε, εκτοξεύοντας απειλές εναντίον του δημοσιογράφου.

Το οξύμωρο είναι, ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, έχει διατελέσει δημοσιογράφος.

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…