Newsroom

Newsroom

Απάντηση Γ. Ανδριανού για την απομάκρυνση υπαλλήλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Απάντηση με την οποία επιβεβαιώνει την απομάκρυνση της υπαλλήλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Θεοδωροβίας Πλακά, η οποία επανειλημμένως έχει καταγγείλει…

Απάντηση με την οποία επιβεβαιώνει την απομάκρυνση της υπαλλήλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Θεοδωροβίας Πλακά, η οποία επανειλημμένως έχει καταγγείλει υποθέσεις διαφθοράς, απέστειλε στο koutipandoras.gr το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σύμφωνα με αυτήν η κα Πλακά δεν απολύθηκε αλλά τέθηκε σε αυτοδίκαιη αργία από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, μετά από παραπομπή της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για παράπτωμα το οποίο δεν μπορεί να μας γνωστοποιηθεί λόγω του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Το υπουργείο Πολιτισμού διατείνεται επίσης ότι η απομάκρυνση της κας Πλακά, δεν έχει καμιά σχέση με με τυχόν καταγγελίες τής υπαλλήλου προς θεσμικά όργανα και τηλεοπτικές εκπομπές.

«Επισημαίνεται ότι η διαδικασία καταλογισμού ξεκίνησε από τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Ανδριανό με έγγραφες εντολές του οποίου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσει μέχρι τέλους, στο πλαίσιο της κατοχύρωσης της πλήρους διαφάνειας, λογοδοσίας και χρηστότητας της διοίκησης», αναφέρει τέλος η απάντηση του υπουργείου. 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…