Απάντηση με νόημα Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς (εικόνες)

Η καμπάνια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους παιδικούς σταθμούς και η δέσμευσή του ότι με κυβέρνηση ΝΔ κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός βρεφονηπιακών σταθμών, δεν έμεινε αναπάντητη από τον πρωθυπουργό ο οποίος σχολίασε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προδίδεται από το παρελθόν του.

5ae9c9891dc524d3688b457f 1

«Η καμπάνια του κ. Μητσοτάκη για τους παιδικούς σταθμούς είναι εξαιρετική, τον προδίδει όμως το παρελθόν του. Στη διάρκεια της κυβέρνησης στην οποία συμμετείχε, έμειναν εκτός χιλιάδες παιδιά. Εμείς, μέχρι σήμερα, αυξήσαμε τις θέσεις κατά 30.000 παιδιά. Και συνεχίζουμε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια εικόνα (gif) σύμφωνα με το οποίο υπάρχει μεγάλη αύξηση τόσο στον αριθμό των παιδιών που φιλοξενούνται σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, όσο και στον αριθμό των ίδιων των παιδικών σταθμών. 

Διαβάστε σχετικά: Από Δευτέρα οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς της Αθήνας

Υπενθυμίζεται ότι προχθές Τετάρτη, ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε μέσω του λογαριασμού του στο facebook ότι «με την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ κανένα παιδί δεν θα μένει εκτός βρεφονηπιακών σταθμών». 

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.