Newsroom

Newsroom

Αθώα η πριγκίπισσα Κριστίνα της Ισπανίας – Έξι χρόνια φυλακή στον σύζυγό της

Αθώα κρίθηκε από το δικαστήριο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα η πριγκίπισσα της Ισπανίας Κριστίνα, αδελφή του βασιλιά, που κατηγορείτο για συνέργεια σε φορολογική απάτη που είχαν απαγγελθεί σε βάρος της στο πλαίσιο της έρευνας για τις οικονομικές υποθέσεις του συζύγου της, ανακοίνωσαν σήμερα οι ισπανικές δικαστικές αρχές.

58a6f55c1dc5240b4c8b45c7

Αντιθέτως, ο σύζυγός της Ινιάκι Ουρντανγκαρίν, καταδικάσθηκε σε φυλάκιση 6 ετών και 3 μηνών ως ένοχος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. και φοροδιαφυγή, αναφέρουν οι δικαστικές αρχές στην ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν στον ιστότοπό τους.

Ο πρώην παίκτης του χάντμπολ, με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες, διοικούσε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, από το οποίο κατηγορείται ότι απέσπασε 6 εκατομμύρια ευρώ από κρατικά κονδύλια.

Αν και η Κριστίνα  ήταν μέλος του συμβουλίου του ιδρύματος αρνείται ότι γνώριζε τις εγκληματικές δραστηριότητες του συζύγου της, υποστηρίζοντας στην ανάκριση ότι τον εμπιστευόταν. Οι εισαγγελείς όμως εκτιμούσαν ότι ήταν αδύνατο ο σύζυγός της να έχει διαπράξει τα εγκλήματα χωρίς να το γνωρίζει η σύζυγός του.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…