Αντώναρος κατά Σημίτη: «Ξεχνά ότι κορυφαίοι υπουργοί του είναι στη στενή»

Βολές κατά του πρώην πρωθυπουργού με αφορμή το άρθρο του στα ΝΕΑ

NewsRoom 14/12/2019 | 20:43

Άναψε φωτιές στο πολιτικό σκηνικό το  άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην εφημερίδα «Τα Νέα», στο οποίο βάλλει κατά του Κώστα Καραμανλή.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν έχασε ευκαυρία να σχολιάσει τα γραφόμενα του Κ. Σημίτη, χωρίς να τον κατονομάζει, γράφοντας καυστικά στο facebook πως "ό,τι θυμάται χαίρεται ο καθένας, ειδικά όταν έχει επιλεκτική μνήμη". Επίσης μνημονεύει μεταξύ άλλων "σκάνδαλα σαν τα θύματα του Χρηματιστηρίου" αλλά και ότι "κορυφαίοι υπουργοί του είναι στη στενή".

Ολόκληρη η ανάρτησή του: 

«Ο,τι θυμάται χαίρεται ο καθένας. Ειδικά όταν έχει επιλεκτική μνήμη. Και ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ο,τι δεν τον συμφέρει. Αμετρητες παραχωρήσεις. Σκανδαλα σαν τα θύματα του Χρηματιστηρίου. Οτι κορυφαίοι υπουργοί του είναι στη στενή. Κι ότι άλλοι τη γλύτωσαν λόγω...παραγραφής. Οι Ελληνες έχουν μνήμη. Και γι αυτό τον θελουν να τον ξεχάσουν.

Ή να θυμηθω τις αναπάντητες προειδοποιητικές επιστολές της Ευρωπαικής Επιτροπής που βρήκαμε καταχωνιασμένες στα συρτάρια των μέχρι τοτε κυβερνωντων τον Μαρτιο του 2004; Γιατί ξέρουμε τι οικονομία μας κληροδότησαν..»