Newsroom

Newsroom

Το αντίο στον Γιώργο από έναν συνάδελφό του:"Ξέρω ότι ακόμη κι εκεί που βρίσκεσαι το χαμόγελο δεν θα σβήσει από το πρόσωπό σου"

«Η απώλεια του Γιώργου γεμίζει την καρδιά μας  πόνο. Έφυγε μόλις στα 48 του χρόνια, με τη ζωή του να…

anandranistakis 3

«Η απώλεια του Γιώργου γεμίζει την καρδιά μας  πόνο. Έφυγε μόλις στα 48 του χρόνια, με τη ζωή του να έχει ένα αιφνίδιο και τραγικό τέλος, τόσο άδικο για αυτά που ζήσαμε μαζί του και για αυτά που είχαμε να ζήσουμε ακόμα.

Ενεργό και δραστήριο μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος ήταν ένας ανιδιοτελής και ακούραστος σύντροφος, ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος, ένας υπέροχος άνθρωπος. Το σαρκαστικό του χιούμορ και η ευγένειά του τον ξεχώριζαν. Το ίδιο και η αρθρογραφία του στην “Αυγή” και παλιότερα στην “Εποχή”, όπως και στην “Ενέδρα” της νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ,  που προκαλούσαν πάντα συζητήσεις και κριτική, όπως έκαναν και οι εκπομπές του στο Κόκκινο, στο οποίο είχε διατελέσει διευθυντής.

Θα παραμείνει στις σκέψεις και την καρδιά μας. Θα αγωνιστούμε να πετύχουμε αυτά για τα οποία αγωνίστηκε και ο ίδιος.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στη σύντροφό του Μάρσια, τον γιο του Στέλιο και τη μητέρα του Παναγιώτα».

Τα παραπάνω σημειώνονται σε ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Ανανδρανιστάκη.

Διαβάστε το συγκινητικό αντίο στον Γιώργο από τον συνάδελφό του στο «Κόκκινο»  Δημήτρη Κουκλουμπέρη:

«Εσύ, ένας άνθρωπος πάντοτε χαμογελαστός, προσηνής και τόσο καλόκαρδος, μας κάνεις σήμερα έστω άθελά σου να στενοχωρηθούμε, να κλάψουμε, να πονέσουμε. Είναι βαθιά η θλίψη μας και τεράστιο το κενό που αφήνεις, Γιώργο με την απώλειά σου. Δε χάνουμε απλά ένα συνάδελφο-πρότυπο, ενημερωμένο, ευφυή, με αλάνθαστο πολιτικό κριτήριο. Χάνουμε έναν φίλο, έναν αδελφό, έναν άνθρωπο που ήταν η χαρά της ζωής. Γλυκομίλητος, ευγενής, δίκαιος, σεμνός, με τρομερή αίσθηση του χιούμορ. Ξέρω ότι ακόμη κι εκεί που βρίσκεσαι το χαμόγελο δε θα σβήσει από το πρόσωπό σου. Κι αυτή θα είναι η δική μας παρηγοριά. Καλό ταξίδι Γιώργο»…

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως