Αντιδρούν και οι τεκτονικές πλάκες για το Μακεδονικό, σύμφωνα με τον Κωστή Αϊβαλιώτη (εικόνα)

Τη συνωμοσιολογία σε άλλο επίπεδο πήγε ο πρώην βουλευτής και εκπρόσωπος σήμερα της Εθνικής Ενότητας – ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης.

Σ’ ένα ασύλληπτο παραλήρημα, ο Κωστής Αϊβαλιώτης μας πληροφορεί μέσω facebook για δύο πράγματα: πρώτον για το ότι ο Μανόλης Ανδρόνικος ο οποίος ανακάλυψε τους τάφους της Βεργίνας μάλλον δεν πέθανε τυχαία πριν από 25 χρόνια όταν «οι Σκοπιανοί ανακήρυξαν το το ψευτο-κρατίδιο τους» και δεύτερον (και καλύτερο) ότι κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι σήμερα που το θέμα ανακινείται στη Μακεδονία γίνονται σεισμοί.

Ιδού και η καταπληκτική του ανάρτηση:

Ναι, μωρέ, τυχαίο θα είναι που πέθανε ο μεγάλος Μανώλης Ανδρόνικος (που ανακάλυψε τους Βασιλικούς Τάφους στην Μακεδονία) όταν οι Σκοπιανοί ανακήρυξαν το ψευτο-κρατίδιο τους πριν 25 χρόνια , τυχαίο θα είναι και σήμερα που βράζει η γη της Μακεδονίας και είχαμε χτες 15 σεισμούς ενώ κάποιοι προωθούν την προδοσία του ονόματος “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”…. Έδωσε 15 σεισμούς χτες η γη της Μακεδονίας ρε γλείφτες των ξένων… Άντε, πείτε μεταξύ σας και χαμογελαστοί “καλή χρονιά” και τραβάτε να πουλήσετε το όνομα της στους σκοπιανούς, ξεφτίλες, καρπαζοεισπράκτορες των πρεσβειών.

Νέες αποκαλύψεις για το ΟΑΚΑ: Χάθηκε το εγχειρίδιο συντήρησης που είχε αφήσει ο Καλατράβα

Νέες αποκαλύψεις για το ΟΑΚΑ: Χάθηκε το εγχειρίδιο συντήρησης που είχε αφήσει ο Καλατράβα

Σε δεύτερη μελέτη για το στέγαστρο Καλατράβα προχωρά το Tεχνικό Eπιμελητήριο-Δέκα χρόνια χωρίς οικοδομική άδεια…

Διαμαρτυρία πολιτών στο Κιλκίς για την κατάσταση στην ΠΑΘΕ – Έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο

Διαμαρτυρία πολιτών στο Κιλκίς για την κατάσταση στην ΠΑΘΕ – Έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο

H Κίνηση Πολιτών δήμου Παιονίας διοργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον δρόμο «καρμανιόλα» με εκατοντάδες ανθρώπους…