Newsroom

Newsroom

Αντάρτες εκτελούν εν ψυχρώ σύρους στρατιώτες (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο φαίνονται σύροι αντάρτες να εκτελούν επτά στρατιώτες, κάνει εδώ και λίγες ημέρες το γύρο του…

Ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο φαίνονται σύροι αντάρτες να εκτελούν επτά στρατιώτες, κάνει εδώ και λίγες ημέρες το γύρο του διαδικτύου. Το υλικό έφερε στα γραφεία των New York Times, ένας Σύρος, πρώην αντάρτης, ο οποίος φέρεται να έχει τρομοκρατηθεί από την αγριότητα των πρώην συντρόφων του.

Σε αυτό, φαίνονται στρατιώτες πεσμένοι στο έδαφος, χωρίς ρούχα στο πάνω μέρος του σώματός τους και με δεμένα χέρια ενώ ομάδα ανταρτών τους σημαδεύει με όπλα. Λίγο πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί, ο επικεφαλής Abdul Samad Issa λέει μεταξύ άλλων: «Αυτός είναι ο όρκος μας: θα πάρουμε εκδίκηση».

Σύμφωνα με τον πρώην αντάρτη που ήρθε σε επαφή με τους New York Times, οι στρατιώτες που εκτελούνται είχαν βίντεο με τους ίδιους να βιάζουν σύρους πολίτες και να λεηλατούν. Αυτός είναι πιθανότατα και ο λόγος για τον οποίο εκτελέστηκαν. Στο τέλος, τα νεκρά σώματα των στρατιωτών πετιούνται σε ένα πηγάδι.

Δείτε το βίντεο

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…