Newsroom

Newsroom

Άνετη επικράτηση της εθνικής επί της Ν. Ζηλανδίας

Με άνετη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας, 95-65, έκλεισε η εθνική ομάδα μπάσκετ την παρουσία της στο τουρνουά της Λιθουανίας.…

adetokunbo 0

Με άνετη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας, 95-65, έκλεισε η εθνική ομάδα μπάσκετ την παρουσία της στο τουρνουά της Λιθουανίας.

Δύο νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τη γαλανόλευκη στο Κάουνας, όπου συνολικά έδειξε σαφή σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το τουρνουά του Πο. 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε αδικαιολόγητη χαλαρότητα στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο σοβαρεύτηκε και δεν επέτρεψε στην ομάδα από την Ωκεανία να πιστέψει στην έκπληξη.

Η εθνική που στο πρώτο μέρος δέχτηκε 48 πόντους από τους Νεοζηλανδούς, «έσφιξε» την άμυνά της στην επανάληψη και με επιμέρους σκορ 45-17 έφτασε στην άνετη επικράτηση.

«Κλειδί» της νίκης ήταν η βελτίωση της άμυνας, που έδωσε ώθηση στην εθνική για να επιτεθεί με πιο σωστούς προσανατολισμούς. Ο Μπουρούσης με 15 πόντους και οι Ζήσης-Παπανικολάου με 14 ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Ελλάδας.

Ο Φώτης Κατσικάρης άφησε εκτός δωδεκάδας τους Αθηναίου, Μπόγρη και τον τιμωρημένο, Καλάθη, που θα είναι διαθέσιμος για τα φιλικά που ακολουθούν με την Τουρκία.

Η αποστολή της Εθνικής επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα κι ακολουθούν τα δύο τελευταία φιλικά, απέναντι στην Τουρκία, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (21:15) και την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη (21:00). 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…