ΑΝΕΛ: Αυτοαποκαλούμενος δημοκράτης ο Θεοδωράκης

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου, χαρακτηρίζει «αυτοαποκαλούμενο δημοκράτη» τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, καταλογίζοντάς του ότι εκείνος «και ποταμάκι του επιμένουν να αγνοούν πως στις Δημοκρατίες τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχουν οι λαοί».

582382271dc52449358b46a0

Η κ. Παπαδοπούλου προσθέτει ότι «οι λαοί αποφασίζουν για το μέλλον τους και όχι τα ενεργούμενα των διαπλεκόμενων επιχειρηματικών και εκδοτικών συμφερόντων».

«Επειδή αυτό δεν τους αρέσει, εξαντλούνται για ακόμη μία φορά σε απλουστευτικά και φτηνά προπαγανδιστικά σχόλια που αντιγράφουν κακότεχνα τον Γκέμπελς με αφορμή το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών. Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο», καταλήγει η ίδια.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Ποταμιού, το οποίο έκανε λόγο για «οπισθοδρομικές δυνάμεις – από την Λεπέν ως τον Φάρατζ και τον Π. Καμμένο», που πανηγυρίζουν για την εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ.

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…