Ανδρουλάκης; Παιδί σε μονόδρομο

Όταν έρχεται η αποφράδα μέρα, που ο αρχηγός της συνιστώσας ΛΑΟΣ σε αποκαλεί «παιδί», έχεις ήδη εισπράξει μια καταδίκη χωρίς δίκη.

androulakis

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, όταν άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με τις υποκλοπές, δεν είχε την ετοιμότητα να αρπάξει την κατάσταση απ’ τα μαλλιά και να την φέρει φούρλα!

Δεν είχε την ευφυΐα να αντιληφθεί ότι αν είχε ηγηθεί όλων των πρωτοβουλιών και ενεργειών που άφησε να αναλάβει αντ΄αυτού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα έκανε την καλύτερη δυνατή προεκλογική μπάζα. Θα φεύγαν τρέχοντας κι από το κόμμα του όλα τα δεξιά τρωκτικά, θα εξασφάλιζε κι ένα εκλογικό αποτέλεσμα ικανό να του επιτρέπει να θέτει όρους. Όχι να τον έχουν τώρα οι καταστάσεις με τον τοίχο στην πλάτη. Διότι αυτή την εικόνα εκπέμπει σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης και δυστυχώς μας επιτρέπει να κάνουμε υποθέσεις.

Αντί λοιπόν να ηγηθεί κατά του σκανδάλου και να καταγραφεί ως αποφασιστική προσωπικότητα, κάθεται και χάνει από την Καϊλή, χάνει από τις εθελοντικές αποχωρήσεις στελεχών του προς τη Νέα Δημοκρατία και όπου να ‘ναι θα αρχίσει να χάνει και την ψυχραιμία του. Διότι ο Καρατζαφέρης ήρθε για να μείνει…

Τη βρώμικη δουλειά εις βάρος του Ανδρουλάκη την έκανε ο Μητσοτάκης, με τις υποκλοπές. Τώρα, στον κύριο χώρο δράσης εμφανίζεται ο αγγελιαφόρος Καρατζαφέρης, έτοιμος να επιτελέσει τον δικό του ρόλο του: να φέρνει τα μαντάτα σε έναν από τους βασικούς χαρακτήρες του έργου, εν προκειμένω στον κ Ανδρουλάκη.

Στην αρχαία τραγωδία τα λόγια του αγγελιοφόρου δεν αμφισβητούντο, και ήταν ένας χαρακτήρας που μιλούσε με πεποίθηση. Σοφό λοιπόν είναι ο κος Ανδρουλάκης να διαβάζει τα μαντάτα προσεκτικά κι ανάμεσα στις γραμμές. Διότι ο αγγελιοφόρος του δεν μιλά στα κουτουρού.

Ο Καρατζαφέρης ξεκίνησε χαρακτηρίζοντάς τον «παιδί».

Διόλου τυχαία η μειωτική προσφώνηση. Παιδί και μάλιστα σε μονόδρομο! Τουλάχιστον τον Τσίπρα όταν τον απαξίωνε σύσσωμο το σύστημα, καθ΄ όλη τη διάρκεια της πολιτικής του ανόδου, τον αποκαλούσε πρόεδρο 15μελούς, όχι παιδί. Το παιδί είναι για ασήμαντες δουλειές, για τα θελήματα, για να πεταχτεί να φέρει τους φακέλους ή καμιά μπύρα…

Είθε να μην φοβάται ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, σε κανέναν δεν αξίζει να πολιτεύεται υπό το καθεστώς του φόβου. Αλλά αν δεν τραβά κανένα ζόρι, ας μην εμφανίζεται άτονος ακόμα και στο ευρωκοινοβούλιο, όπου είναι και το πεδίο δράσης του, στην έντονη συζήτηση τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών. Σε αντίθεση με τον μαχητικό σύντροφό του Καστανίδη στην ελληνική βουλή. Και τέλος ας πάψει να μασά φύλλα δάφνης και να κάνει πολιτικές δηλώσεις-χρησμούς ως Πυθία. Η έλλειψη σαφήνειας, η πολιτική αοριστία και η θολούρα δεν είναι δείγμα ενήλικης στάσης. Εκτός αν είναι πρόθυμος να αποδεχθεί τον ρόλο του παιδιού για τους φακέλους.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Οι αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από το Ρέντη»!

Ρέντη

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Οι αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από το Ρέντη»!

Tην ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης τσακωνόταν με αστυνομικό, διότι δεν ήθελε…

Πάτρα: 12 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία!-Μαθητές ανάμεσα στους συλληφθέντες

gada51

Πάτρα: 12 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία!-Μαθητές ανάμεσα στους συλληφθέντες

Κατάθεση μαθητή ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι τον χτυπούσαν όταν δεν κατάφερνε να πουλήσει…

Ξέφραγο αμπέλι οι εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ: Γύρισαν ταινία ερωτικού περιεχομένου σε σταθμό του Ηλεκτρικού!

omonoia3

Ξέφραγο αμπέλι οι εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ: Γύρισαν ταινία ερωτικού περιεχομένου σε σταθμό του Ηλεκτρικού!

Η ΣΤΑ.ΣΥ. προάγει τον… «ερωτικό» πολιτισμό και μάλιστα με διεθνείς παραγωγές

«Ποτέ δεν πήρα φακελάκι με 500 ευρώ» υποστηρίζει ο γιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Καλλιάνος

«Ποτέ δεν πήρα φακελάκι με 500 ευρώ» υποστηρίζει ο γιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Απάντηση δίνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής που παρακολουθούσε τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου ότι αποδέχτηκε χρηματικό…