Newsroom

Newsroom

Άνδρας έπεσε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Επιχείρηση του Λιμενικού πραγματοποιείται από το πρωί της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου, για τον εντοπισμό ενός νεαρού άνδρα…

Επιχείρηση του Λιμενικού πραγματοποιείται από το πρωί της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου, για τον εντοπισμό ενός νεαρού άνδρα που έπεσε λίγο μετά τις 8 το πρωί από τη γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου. Η πτώση του καταγράφηκε από τις κάμερες.

Αδιευκρίνιστοι παραμένουν οι λόγοι της πτώσης του νεαρού άνδρα από τη γέφυρα, στο ύψος του δεύτερου πυλώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι λειτουργίας της γέφυρας-που είδαν το συμβάν από τις κάμερες- ειδοποίησαν το λιμενικό και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα που κάποιος έλεγε ότι θα θέσει τέρμα στη ζωή του. Ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 26χρονος Πατρινός ωστόσο δεν είναι γνωστό αν το όχημα μετέφερε στο σημείο ο ίδιος ή κάποιος άλλος.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένα στα μισά περίπου της γέφυρας στο ρεύμα από Ρίο προς Αντίρριο. Στο βίντεο που έχει η καταγραφεί από το κύκλωμα της γέφυρας φαίνεται ένας άνθρωπος ,πιθανότατα άνδρας, να κινείται αστραπιαία από το αυτοκίνητο και να πέφτει στη θάλασσα.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν και αλιευτικά σκάφη, ενώ έχουν ενημερωθεί και τα πληρώματα των φέρι μποτ, που εκτελούν τα δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου.