Newsroom

Newsroom

Ανατριχιαστικός στην ομολογία του ο δολοφόνος της Γλυφάδας

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις του 22χρονου δολοφόνου της Γλυφάδας ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή αναφορικά με τη δολοφονία της 41χρονης άστεγης.…

satanistis 1

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις του 22χρονου δολοφόνου της Γλυφάδας ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή αναφορικά με τη δολοφονία της 41χρονης άστεγης. «Είσαι δικός μας. Σκότωσε για εμάς» φέρεται να είπε ότι του έλεγαν οι φωνές που επαναλαμβάνονταν συνεχώς μέσα του, σπρώχνοντάς τον να κάνει ανθρωποθυσία στο όνομα του Σατανά. Πολλές φορές μάλιστα υποστήριξε ότι είχε και οράματα. Οι φωνές, είπε έπαιρναν μορφή και τον απειλούσαν. 

«Άκουγα φωνές και έβλεπα μαύρες οπτασίες που πίστευα ότι είναι δαίμονες ή ο ίδιος ο διάβολος. Από την ηλικία των 18 αυτές οι φωνές μέσα στο κεφάλι μου μου έλεγαν να σκοτώσω. Οι ίδιες οπτασίες έρχονταν σαν εφιάλτες στον ύπνο μου και με έπιαναν από το λαιμό. Όσο πλησίαζε το Πάσχα, οι φωνές αυτές δυνάμωναν. Το Μεγάλο Σάββατο μάλωσα με την οικογένειά μου και άκουσα πάλι τις φωνές. Όταν είδα την άτυχη γυναίκα το θεώρησα σημάδι. Πίστεψα ότι εκείνοι μου την υπέδειξαν» είπε, σύμφωνα με την «Espresso», ο 22χρονος δολοφόνος στην απολογία του. 

Σε άλλο σημείο της απολογίας του μάλιστα είπε σοκάροντας: «Πίστευα ότι ήμουν φάντασμα, νεκρός, ο ίδιος ο χάρος». Ο 22χρονος είχε συχνά έντονους καβγάδες με τους δικούς του, ενώ σε κάποιες από τις περιπτώσεις είχε θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των ίδιων του των γονιών. Είχε όπως είπε σοβαρό πρόβλημα με τον αδελφό του, νόμιζε ότι τον μισούσε, με αφορμή έναν καβγά με τον αδελφό του περιέγραψε πως έφτασε σε σημείο να σπάσει ένα μπουκάλι και να το βάλει στο λαιμό της μητέρας του απαιτώντας να φύγει από το σπίτι ο αδελφός του. Κάποια άλλη φορά, είπε, χτύπησε τον πατέρα του, εκείνος πέρασε μέσα από τη τζαμαρία της μπαλκονόπορτας και τραυματίστηκε σοβαρά. Όταν του ζήτησε βοήθεια εκείνος άρχισε να τον χτυπάει.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…