Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου-Κανονικά οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Οι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών - Πειραιώς- Αιγαίου και Δωδεκανήσου αναστέλλονται μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2018, ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, ενώ οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξάγονται κανονικά.

5a7a08831dc52435268b4597

Αναλυτικότερα, ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι αναστέλλεται η διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς του συλλόγου, που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, καθώς και για τις 14 και 21 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ύστερα από αίτηση του επισπεύδοντος ή του οφειλέτη, θα παρέχεται άδεια από το σύλλογο για τη διενέργεια πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Τέλος, ο σύλλογος επισημαίνει ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν κανονικά.

Παν.Λαφαζάνης: Επιτυχία του κινήματος η αναστολή των φυσικών πλειστηριασμών

Ο Παν. Λαφαζάνης, μόλις πληροφορήθηκε την αναστολή των φυσικών πλειστηριασμών, έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Με την εξαγγελία των κινητοποιήσεων και τρέμοντας τις αντιδράσεις των αγωνιστών του κινήματος και των πολιτών, ή κυβέρνηση και η τραπεζική κλίκα που, υπό τον Γεώργιο Ρούσκα, διοικεί τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών – Πειραιώς έσπευσαν να αναστείλουν τους ανακοινωμένους φυσικούς πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία της Αττικής μέχρι τις 21 Φλεβάρη.

Η πανικόβλητη αυτή αναβολή των φυσικών πλειστηριασμών συνιστά μια ακόμη επιτυχία του κινήματος για την προστασία των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας”.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη